domov
  • Fiat Klub
  • Kovinoplastika Kavs
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Techno racing
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • A2R
  • Orange Audio
  • WithCar
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Amortizer d.o.o.
  • Poliglob
 
Danes je 22 Sep 2019 04:08

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 44 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2011 16:47 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 123
rabim kodo za avtoradio fiat stilo
kje jo dobin ??


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2011 18:04 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 39
Prispevkov: 31
http://www.fiatforum.com/stilo/88865-he ... ode-5.html


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 07 Okt 2011 20:09 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 2554
Kraj: Okolica Lj.
Sporoči serijsko ki se začne z M in ji sledi 6 številk in ti pošljem 4 mestno kodo za odklep.

Lp, _Dejan_

_________________
CarPC complete 88% - Update 11.2.2010
Audio complete 88%
Tuning complete 91% (163.1HP/367Nm) - Update 14.7.2008
Styling complete 60% - Update 1.7.2012
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2011 14:19 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 123
_Dejan_ napisal/-a:
Sporoči serijsko ki se začne z M in ji sledi 6 številk in ti pošljem 4 mestno kodo za odklep.

Lp, _Dejan_


SERIJSKA ŠT JE je M003918
TO JE TO HVALA ŽE V NAPREJ

LP ROBI


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2011 14:34 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4312
Kraj: Brežice - Globoko
hajdinjak napisal/-a:
_Dejan_ napisal/-a:
Sporoči serijsko ki se začne z M in ji sledi 6 številk in ti pošljem 4 mestno kodo za odklep.

Lp, _Dejan_


SERIJSKA ŠT JE je M003918
TO JE TO HVALA ŽE V NAPREJ

LP ROBI



koda je 0623

_________________
Driving A.R.159 TBi...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2011 16:01 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 123
fixy napisal/-a:
hajdinjak napisal/-a:
_Dejan_ napisal/-a:
Sporoči serijsko ki se začne z M in ji sledi 6 številk in ti pošljem 4 mestno kodo za odklep.

Lp, _Dejan_


SERIJSKA ŠT JE je M003918
TO JE TO HVALA ŽE V NAPREJ

LP ROBI



koda je 0623



Kako pa se vtipka število 0?
Lp. Robi


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 08 Okt 2011 20:18 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4312
Kraj: Brežice - Globoko
Z številko 1 na radiu spreminjaš prvo številko na kodi, z 2jko drugi itd, z petko na radiu pa potrdiš.
lp

_________________
Driving A.R.159 TBi...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2011 15:06 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 201
Kraj: pšata
zdravo, kupil sem rabljen radio z navigacijo, vendar nimam kode. po radiu sem iskal tisto serijsko številko ki se začne z m, vendar je ne najdem, zato bi prosil za kakšno slikco ali kaj podobnega. lp

_________________
če ne gre uporabi večje kladivo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2011 15:14 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 57
Prispevkov: 1756
Prubaj prebrat kaj tuki piše viewtopic.php?f=12&t=6102&start=100

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2011 15:19 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 201
Kraj: pšata
ma sm prebral pa nikjer na radiu ne najdem serijske, niti nobene črke m, zato pa sprašujem :D

_________________
če ne gre uporabi večje kladivo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2011 18:48 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4312
Kraj: Brežice - Globoko
Jest na rabljeni navigaciji nisem rabu nobene kode vpisovat

_________________
Driving A.R.159 TBi...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 16 Okt 2011 18:52 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 2554
Kraj: Okolica Lj.
serial genereator deluje samo za visteon avtoradie torej marelli navigacije ne bo delala... Upgradaj FW na navigaciji in bi ti moralo delati brez kode...

_________________
CarPC complete 88% - Update 11.2.2010
Audio complete 88%
Tuning complete 91% (163.1HP/367Nm) - Update 14.7.2008
Styling complete 60% - Update 1.7.2012
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2013 17:31 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 469
Kraj: Nova Gorica
Lahko kdo pomaga?

Moja št je M039787


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 11 Jan 2013 18:21 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 469
Kraj: Nova Gorica
Sem pogruntal sam :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 06 Feb 2013 21:21 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Tole temo si bom sposodil za eno vprasanje. Kako odstraniti original Stilo avto radio brez originalnih kljucev za to delo ?

Je to mozno ?

hvala,lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 06 Feb 2013 22:21 
Odsoten
Panda fan
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 276
Kraj: LJ
Dovolj dolge in debele zice rabis, pa gre. Potisnes jih v namenske stiri luknje, da se sprostijo zatici in izvleces radio.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 06 Feb 2013 22:26 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 40
Prispevkov: 864
Kraj: Ljubljana
Kolk pa morjo it te zice notr. ker sm zdj naredil ze ene pa ne gre. mogoce so predbele pa ne grejo zadosti notri. spravil sem jih nekje 4-5cm v luknjo.
Je to dovolj ali morajo iti se bolj notr ?

lp,hvala


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 07 Feb 2013 00:36 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 172
Še bolj globoko.. 7cm kej tazga.
Jst mam tut ene, lahk se oglasiš, če boš rabu.
LPK


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 07 Feb 2013 10:43 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 33
Prispevkov: 587
Kraj: Ljubljana
kavelj22 napisal/-a:
Kolk pa morjo it te zice notr. ker sm zdj naredil ze ene pa ne gre. mogoce so predbele pa ne grejo zadosti notri. spravil sem jih nekje 4-5cm v luknjo.
Je to dovolj ali morajo iti se bolj notr ?

lp,hvala



Jaz sem vzel tiste sponke malo vecje jih zravnal in vsako luknjo porinil po štiri in je avto radio sam izskocil,brez problemov,to je ena resitev :)

_________________
Fiat,če neki ni narobe je že kr dolgčas :) :) :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: rabim kodo za fiat stilo avtoradio
OdgovorObjavljeno: 09 Feb 2013 23:47 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 91
Kraj: Kranj
Kje je najcneje kupit bledno ki paše direktno?


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 44 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games