domov
  • Fiat Klub
  • WithCar
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Techno racing
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Poliglob
  • Amortizer d.o.o.
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Kovinoplastika Kavs
  • A2R
  • Orange Audio
 
Danes je 21 Avg 2019 03:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 23 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Stilo overboost problem
OdgovorObjavljeno: 10 Apr 2015 12:24 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 567
On je prej s staro mape delal meritve moči... Tako da od tam številke o 163HP... ampak očitno je dinamometer precej optimistične sorte...

Kako se ve kolk jih ima... jaz približno preračunam... številka je precej točna +-10Nm.
Drugače pa meritev, na dobrem dinamometru, to je vse kar lahko narediš.

Nevem kako je s sklopkami in vztrajniki, stilo ima itak drugačne kot bravo (ti verjetno primerjaš s svojim bravom?)

16V se normalno čipa nekje na 180HP... za 190 je treba že kaj spremenit na motorju.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Stilo overboost problem
OdgovorObjavljeno: 11 Apr 2015 08:34 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 32
Prispevkov: 224
Ma ne da primerjam, tko mal se mi zdijo te cifre vseeno visoke in pol k prebiram druge forume in k to vse skupi vidiš u praksi, no nevem tko si js to razlagam, edin primerjaš lahko z nekim drugim avtom, ki je iste moči, sam je kle spet en kup drugih dejavnikov.

Za moje pojme so teli 8v s peto prestavo res dobra izbira, sploh kar se tiče pospeševanja recimo od 80-180, čipiran seveda, je primerjliv s kašnim drugim 170,180 konskim avtom.

Ja, bravo gre kr pošteno, zdej se je moje pojme še mal bolj "ulaufu" k je večino avtoceste, Dejstvo pa je da so teli "šilčki" jtd-ji, ćudo tehnike, še posebi iz tvojih rok :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Stilo overboost problem
OdgovorObjavljeno: 24 Apr 2015 11:12 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 92
Enak problem ,ki se mi vleče že 2 leti. Kot kaže tudi pri meni kriv čip :S


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 23 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games