abarth napisal/-a:
Hud je, pa še naloudu ti ga je. Naj ti dobro in dolgo služi. In kakšna je razlika med njim in stilotom, pusti motor?
Ja dobro zunanje mere so različne, sedenje v 500L je višje kot v Stilotu, notranjost je širša, sploh v širini in tudi dolžili. 500L ima pomično zadnjo klop in tudi v Stilotu sem jo imel, pri enaki poziciji sedežev, je na zadnji klopi za noge skoraj še 1x toliko prostora za noge, tudi zadnja klop je za sedenje višja.
Prtljažnika je za 110 l manj, je pa za to v višino višji. Za primerjavo v 500L sem pospravil zimske gume 16 col na platiščih, 4 pokonci in se je tudi polica lepo zaprla, zadnja klop ostala na svojem mestu, ko sem nalagal 15 col zimske v Stilota, sem moral premakniti zadnjo klop, ali pa bi moral odstraniti rolo.
Drugače pa sem pred časom že vozil 500L Livinga, razen dolžnine je preglednost na tako boljša od Stilota.
Motorna primerjava je pa itak pesem zase.
Bostjan66 napisal/-a:
Lep, naj ti dobro služi.
"Pozabil" si slike notranjosti - lahko pa napišeš: pridite na obletnico in ga boste videli

Slike pridejo, ga včeraj nisem ravno poslikal.
Drugače pa imaš prav, pridite 19.9 pred Planet Tuš Kranj in si ga oglejte, na vožnjo pa boste lahko popeljali njegovega večjega in malo močnejšega bratca 500L Living.