Pa da še jst malo bolj podrobno predstavim svojega. Tale fiat je moj prvi in zaenkrat še edini avto in se z njim vozim vsak dan, nad njem se pa tudi malo izživljam

Vem da marsikomu nebo všeč, a vsak ima svoj okus
Fiat Punto MK2B
Letnik 2003
1.3 JTD
340.000km
Glede na to da je avto predelan bom malo opisal pa upam da ni preveč za brat.
Zunanjost:
Skoraj v celoti unikatno narejen sprednji odbijač z doma narejenim splitterjom oblečen v zlatokarbonsko folijo, dodani ebay cannardi oblečeni v isto folijo. ter posebni nosilci za tablico, da se jo lahko sname in. Na odbijaču in blatniku je tudi quick release za lažje odstranjevanje, ki pa je samo vizualno, saj brez da je pršraufan odbijač ni šlo ( sprobano na avtocesti skoraj izgubil odbijač hahaha). ta odbijač imam trenutno samo za posebne priložnosti, showi,srečanja itd.
B-Line sprednji odbijač, ki ga trenutno uborabljam za vsakodnevno vožno, na njem pa ni nič kaj posebnega razen to da ima isto narejeno za snemljivo tablico. Na avto smo prerihtali nosilce za odbijač na blatnikih ter malo porezali koloteke, tako da je menjava odbijačev zalo hitra.
B-Line zadnji odbijač,ki pa je pri zadnjih kolotekih malo prirejen saj je od 3 vratnega modela. Na njem pa je tudi doma narejen diffuser prav tako oblečen v zlatokarbonsko folijo in ebay sharkfinsi. Posebi narejene ledice za tabljico.
CSR X-Line pragovi, katerim sem tudi dodal doma narejen "lip" oz stopničko v isti foliji kot odbijača.
RDX strešni spoiler.
Sprednje luči kupljene v črni barvi, dodani ccfl angel eyes, zatemnjena šipca za žmigovce z led žmigovci in poziciskimi žarnicami , ter 6000k led luči.
Zadnje luči zatemnjene in vse žarnice menjane z led.
Zatemnjeni stranski žmigovci
Na strehi je odstranjena antena
Pokrov motorja v celoti unikat. Odstranjena sprednja maska,odstranjene oz prestavljene "šprice" za brisalce. po meri narejen zračnik ter badlook.
Prtlažna vrata v celoti cleanlook. Odstranjeno vse.
Odstranjene letvice na vratih.
Platišča OZ. Ultraleggera 17x7 et44, 205/40r17 toyo t1r, Zadi distančnik 20mm, spredaj 12mm .
TA Tehnix gewinde, zadi spuščen kokr gre razen če poberem vn še šalčke, spredaj nevem kok.
MTEC preluknjani in zarezani diski v črni barvi, mintex ploščice, pobarvane čeljusti v gloss rdečo, zadn komplet bobnov in vsega "brembo" pobarvano na črno.

Notranjost:
V notranjosti trenutno še ni veliko spremenjeno. Na armaturi in sredinski konzoli menjane žarmnice na modro, ter okoli armature in konzole napeljan RGB el. wire. Športne prevleke za sedeže,ki so trenutno še originalni, saj sem kupil usnjene od NAPAČNE alfe in moram še pošvasati nosilce, pod zici so RGB led trakovi. Druge stopalke in menjalna ročica. RGB Led stropna luč. Na stredinski konzoli odstranjen pepelnik in montirarana stikala za ledice.

Muska:
Tuki tudi ni še nič posebnega. Avtoradio Pioneer DEH-S101UB ,visokotonci ESX SQ-6.2T, Auna CS-LED65 sprenji in Auna CS-LED4 zadnji zvočniki na polici. Zvočniki niso nič posebnega, oz so kar slabi, vzel sem jih samo zato kar so imeli modre led lučke, ki pa sem jih hmalu spremenil na RGB z stikali. IceBlock 230 woofer, ki tudi ni nič posebnega ampak je bil dober za ledice.

Motorni prostor
Čipiran na 100KM
Zaprt EGR
K&N vgradni filter
Motorni prostor je tudi malo pobarvan ter karbli oviti v barvne izolir trakove.
Druga trobla
Trenutno na auspuhu samo večji zaključek ,da bolš zgleda

In še za zaključek, po čemer je načeloma moj avto najbol znan OSVETLJAVA!
Upam si reči, da je trenutno moj avto najbolj osvetljen v Sloveniji, čeprav konkurence kaj veliko ni, oz je sploh ni HAHA. Hodim tudi na tekmovanja v tujino,predvsem v italijo kjer je to bolj popularno, kjer sem zaenkrat še vedno bil med top3 kar se tiče osvetljave. Da nebom razlagal kje vse imam led trakove in podobno bom dodal sliko moje mapice z daljinci, ki pa sploh ni vse, saj se par stvari tudi upravlja preko bluetootha. Trenutno je na avtu okoli 60metrov RGB trakov, veliko različnik RGB žarnič im podobnih stvari. Z tem projektom seveda da še nisem zaključil saj imam vsak dan nove ideje

Na dogodkih pritegne kar veliko pozornosti, predvsem od obiskovalcev saj tega nima nihče drug in sem zato zelo zadovoljen z odzivi. Slike so bol slabe, kar najdem od drugih,ki slikajo

TUDI PUNTO LAHKO IZSTOPA!
V planu pa je še veliko stvari kar se tiče zunanjosti, notranjosti in ostalih stvari