Gre za srečanje vozil italijanskih znamk, torej od avtomobilov, motorjev, traktorjev,... .
Torej srečanje bo potekalo 1.avgusta 2015 (sobota) od 10 ure dalje.
Lokacija je: Bärndorf 8, 8081 Heiligenkreuz am Wassen KLIK ZA GOOGLE ZEMLJEVID Razdalja iz Ljubljane je 180 kilometrov, to je v bližini Gradca.
Po kontaktu z prireditelji niso potrebne nobene predprijave in niti ni plačila kakšne akontacije. Pri vstopu bodo pa veseli prostovoljnih donacij. Na prejšnjem srečanju 2013 se je zbralo cca. 500 vozil. Možen je tudi prihod že v petek, na mestu nudijo brezplačno kampiranje, za ostale namestitve pa se je potrebno pobrigati sam, tukaj je nekaj informacij z njihove strani. http://www.motore-italiano.com/neu/inde ... terkuenfte
Na mestu dogodka bo tudi poskrbljeno za jedačo in pijačo (samoplačniško).
O programu dogajanja pa, ko dobim več informacij.
Z organizatorjem sem toliko v vezi, da jim bomo nekaj dni pred srečanjem javili število naših udeležencev.
Torej, koga interesira ta dogodek naj malo spremlja in bomo videli koliko se bo nabralo kandidatov. V tem primeru bi imeli skupinski odhod iz Slovenije.
Torej. Plan je tak da se gre v Petek gor, soboto se uživa, nedeljo zjutraj pa nazaj. Vsaj po mojem bi blo tko najboljše. Namreč v soboto bomo vrjetno z*ebani zvečer, pa jest osebno nebi glih vozil domov utrujen..
Je pa videt na teh srečanjih (po videih in slikas sodeč) od Vespe, do traktorjev, do Ferrarijev in tko naprej..
2 leti sm čakal na to show, nakar mi bratranc sporoči da se ravno tisti dan ženi.... tako da mene žal ne bo..bi pršu definitivno v nedeljo, sam kaj ko vem da pomojem bo že vsega konc....
Naslov prispevka: Re: 5. Motore-Italiano - 1.August 2015
Objavljeno: 08 Jul 2015 07:15
Dizel Power
Starost: 46 Prispevkov: 6966 Kraj: Postojna
ja enakega mišljenja sem tem tudi jaz, v Mariboru se bi mogoče celo dobili z Edo-tom iz Bosne, ki naj bi šel s kolegom tudi gor, pa gremo lahko iz MB skupaj, pa tako navežemo takoj stike z Bosno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu