domov
  • Fiat Klub
  • Poliglob
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • WithCar
  • A2R
  • Techno racing
  • Amortizer d.o.o.
  • Kovinoplastika Kavs
  • Orange Audio
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 16 Jun 2019 15:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 92 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Beli števci
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 13:34 
Odsoten
Deklice
Deklice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4
Vem, da so obstajajo teme na isto vižo, pa vendar naj mi bo oproščeno, ker sem nova tukaj. ;P

Za mojega bravota iščem bele števce z obratomerom. Zanima me ali je problem, če ga sedaj nimam (obratomera)?

In seveda kje bi števec najhitreje dobila

muchos gracias za odgovore


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 14:00 
Odsoten
Zeleni Dirkač
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 1665
Kraj: Domžale-Kamnik
Bele podlago lohk tuki nabaveš sam problem nastane ker ti maš uro namest obratomera !
http://www.birba.com/shop/customer/home.php?cat=71

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 16:10 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 429
Kraj: CH
Tukaj bi tudi jaz imel nekaj za vprašat. Opazil sem namreč da ima Birba belo podlago in rdeče številke (slika1), kar se mi ne dopade.Zato me zanima, če se da dobit z števce z belo podlago in črnimi številkami, tako kot je na sliki 2, ampak brez te plave osvetlitve.

slika1

Slika

slika2

Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 17:01 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 43
Prispevkov: 5481
Kraj: Ljubljana
Autostyle ma za bravo/brava bele števce s črnimi črkami. Tko kot original pri GT/HGT v bistvu. Pri nas jih prodaja A3M.

Slika
Slika
Slika
Slika

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 20:05 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 429
Kraj: CH
Italiano napisal/-a:
Autostyle ma za bravo/brava bele števce s črnimi črkami. Tko kot original pri GT/HGT v bistvu. Pri nas jih prodaja A3M.


Veš slučajno za večje slike teh števcev?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 20:11 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 43
Prispevkov: 5481
Kraj: Ljubljana
MI5Ek napisal/-a:
Veš slučajno za večje slike teh števcev?

Jih mam jst malce večje doma v katalogu, drugače se pa oglasi v A3M, pa si jih oglej v njihovem katalogu.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 20:16 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 429
Kraj: CH
A3M je zame predaleč. :(


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 20:22 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 429
Kraj: CH
Sem povečal sliko in vidim, da je to tale števec:

Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Beli števci
OdgovorObjavljeno: 20 Sep 2006 21:05 
Odsoten
Broohy ®
Uporabniški avatar

Starost: 35
Prispevkov: 6625
Kraj: povsodmejdost :)
miss_sartori napisal/-a:
Vem, da so obstajajo teme na isto vižo, pa vendar naj mi bo oproščeno, ker sem nova tukaj. ;P

Za mojega bravota iščem bele števce z obratomerom. Zanima me ali je problem, če ga sedaj nimam (obratomera)?

In seveda kje bi števec najhitreje dobila

muchos gracias za odgovore


To maš od brave/mareje števc pol?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Sep 2006 19:12 
Odsoten
Deklice
Deklice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4
Hm, očitno je moj bravo glede števcev fuori seria. :škrbina:
Nič od nevedenih slikc ni tisto kar ima moj.

bom poslikala v prihodnjih dneh..

aja, ne, nimam ure namesto obratomera


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Sep 2006 19:17 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 9211
Kraj: ljubljana
to je števc od bravota 1.4 S ki je tak kot od prvih marej sam brez obratomera pa grd k ps a ne zdej pa najprej dob od SX bravota števc pol pa dej folijo čez če hočeš met bele
P.S. števc od SX mam jaz je pa še z analognim števcem razdalje

_________________
Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Sep 2006 19:26 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 43
Prispevkov: 5481
Kraj: Ljubljana
miss_sartori napisal/-a:
Nič od nevedenih slikc ni tisto kar ima moj.

Kot da je tvoj kaj posebnega ;P Tazga imaš, ne?

Slika

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Sep 2006 09:21 
Odsoten
Deklice
Deklice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4
joj čist sem obupala :sad:

a res ni nobene rešitve in bom mogla skoz tiste ogabne števce gledat..

vseen hvala za trud :hehe:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Sep 2006 12:29 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 38
Prispevkov: 3829
Kraj: Izlake
miss_sartori napisal/-a:
joj čist sem obupala :sad:

a res ni nobene rešitve in bom mogla skoz tiste ogabne števce gledat..

vseen hvala za trud :hehe:

kupiš števce od drugega modela ki ima obratomer in jih montiraš not

_________________
LANCIA DELTA IN ŠKODA OCTAVIA 5E YAMAHA FZ1-N
Sem pač tak, da bi imel tud raketo na dizl :004.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 28 Sep 2006 07:08 
Sm tale tip k je meu pa bravo na zgornji slikci jo je pa videt non stop pucau :DDD :D :škrbina:


Na vrh
  
 
 Naslov prispevka: Re: Beli števci
OdgovorObjavljeno: 07 Nov 2007 22:36 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 640
Kraj: Maribor
miss_sartori napisal/-a:
...Za mojega bravota iščem bele števce z obratomerom. Zanima me ali je problem, če ga sedaj nimam (obratomera)?...


imam jas tud to vprasnaje, kako je z tem, ce na bravotu nimas stevca z obratomerom in da bi montiral stevec z obratomerom.... kaj vse je potrebno narediti itd.... :019.gif:

LP


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Nov 2007 02:25 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Mene pa zanima kako se potem tole podlogo zamenja?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Nov 2007 08:18 
Odsoten
Crazy Driver

Starost: 36
Prispevkov: 1020
Kraj: Nova Gorica
S/Z kladivom :zeko:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Nov 2007 10:03 
Odsoten
Nabiatch
Nabiatch
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 3325
Kraj: Črnomelj
Neox napisal/-a:
Mene pa zanima kako se potem tole podlogo zamenja?


vzames ven, pa drugo not

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 08 Nov 2007 23:46 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 3453
Kraj: Sorško polje
mogoče bi se pa podlage od brave/maree sx dal predelat de bi pasal na S števc... ?

_________________
Integrale power ;)


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 92 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games