domov
  • Fiat Klub
  • Techno racing
  • Kovinoplastika Kavs
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Orange Audio
  • WithCar
  • Poliglob
  • Amortizer d.o.o.
  • A2R
 
Danes je 21 Feb 2020 12:17

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 28 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Odpiranje vrat brez kljuk
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 15:18 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 83
Kraj: Radovljica
Zanima me, če je že kdo videl, kako ljudje ki na avtih nimajo vratnih kljuk odpirajo stranska vrata. Slišal sem že kakšni načini obstajajo (bolj grobo), zanima me pa če je že kdo zasledil kje na internetu, kolk koštajo take zadeve oz. kaj je treba vse prirediti.

Vem da bi lahko napeljal za odpiranje vrat preko centralnega zaklepanja, slišal sem pa tudi da se da kupiti vakumske motorčke (vendar je treba rezati karoserijo....in nisem ravno preveč navdušen nad tem :045.gif: )

Upam, da ima kdo več iskušenj glede :076.gif: tega alpa kšne ideje :069.gif: :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 15:25 
Odsoten
pokojni častni član
Uporabniški avatar

Starost: 41
Prispevkov: 4228
Kraj: Izlake
Hrvaški predsednik zzip, ki je včasih tudi prisoten na tem forumu, je na svoji bravi zrihtal, da se vrata odpirajo brez kljuk. Kontaktiraj ga prek ZS in ga vprašaj za več informacij o tem...
Lahko bi ti dal tudi link do njegove teme na hrvaškem forumu, kjer mislim, da je ves postopek predelave brave opisan tudi s slikicami, pa žal njihov forum zaradi nadgradnje ne deluje in verjetno še ne bo nekaj dni.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 16:40 
Odsoten
clean,podn,rob,DOJČE ®
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 3723
Kraj: vrhnika
drugace zakonsko ni dovoljeno da je avto brez kluk...usaj na enih vratih mora met kluko! kao ce pride do nesrece in resevanja iz vozila...

drugac mas pa vrjanto na el motorcek in ko stisnes na dalincu se ti vrata zaskocjjo, pol pa sam prstran jih primes in odpres dokonca....

_________________
Nedaj boze rata i Fiata! Enkrat Fiat, nikoli več Fiat!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 16:46 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 2018
_B3yBo_ napisal/-a:
...drugac mas pa vrjanto na el motorcek in ko stisnes na dalincu se ti vrata zaskocjjo, pol pa sam prstran jih primes in odpres dokonca....


Tako ima Panda narejena prtljazna vrata...vsaj 100HP razlicica...

lpF


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 16:48 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 28
Prispevkov: 3656
Kraj: Kamnik
a nimajo eni avti tud pol gumb namesto kljuk npr. pod vrati dobesedno! bl na podvozju no?? :012.gif:

_________________
If you can't fix it with duct tape, you are not using enough duct tape.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2008 19:56 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 98
Meni osebno bi se brez kljuk zdel preveč pust... Moje mnenje pač ;) :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 00:42 
Odsoten
clean,podn,rob,DOJČE ®
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 3723
Kraj: vrhnika
alesdrolec napisal/-a:
a nimajo eni avti tud pol gumb namesto kljuk npr. pod vrati dobesedno! bl na podvozju no?? :012.gif:


jap majo

_________________
Nedaj boze rata i Fiata! Enkrat Fiat, nikoli več Fiat!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 11:10 
Odsoten
TURBO DRIVE
Uporabniški avatar

Prispevkov: 375
Kraj: štore-celje
evo nasga golfa brez kluk...

Slika
namesto kljuke se nahaja elektromagnet(z mocjo vleka 4.5 kg),ki ga aktiviras z daljinckom,za vsake vrate posebej,pravtako ga aktiviras z tipko ki se nahaja na vzvratnem ogledalu,ce bi slucajno pusto kljuce z daljincem u avtu.itak ko se avto z daljincem zaklene se tipka ne odziva vec,moc tesnilnih gum pa ze sama zadosca da vrate odrine dovolj stran da lahko vrate odpres,ce pa ne si omislis dodatno vzmet ki ti odriva vrata...

_________________
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 17:26 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 33
Prispevkov: 13
Tako mam jst na tipotu, sicer mam kljuke zunaj, jih pa nimam notr zart panel, je pa to navadn elektro magnet.

LP Menzy

Slika

_________________
MM audio


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 19:12 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 83
Kraj: Radovljica
_B3yBo_ napisal/-a:
drugace zakonsko ni dovoljeno da je avto brez kluk...usaj na enih vratih mora met kluko! kao ce pride do nesrece in resevanja iz vozila...

drugac mas pa vrjanto na el motorcek in ko stisnes na dalincu se ti vrata zaskocjjo, pol pa sam prstran jih primes in odpres dokonca....


Torej se avta s takimi vrati nebi dalo homologirat?


@sablač: kolk pa te pride prbližn motorček+dalinc?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 19:28 
Odsoten
pokojni častni član
Uporabniški avatar

Starost: 41
Prispevkov: 4228
Kraj: Izlake
No, ko sem omenjal predsednika hrvaških fiatistov zzipa: tukaj ena slikca njegove brave (copyright by roadrunner):

Slika

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 19:47 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 83
Kraj: Radovljica
@Maverick: avto vem da zgleda hudo, ker je čistejša linija...zato bi pa jst tole dal na svojega bravota....

In šele zdaj sem opazil da sem tole dal pod napačen topic :079.gif: :073.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 20:00 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4321
Kraj: Brežice - Globoko
Shorty napisal/-a:
@Maverick: avto vem da zgleda hudo, ker je čistejša linija...zato bi pa jst tole dal na svojega bravota....

In šele zdaj sem opazil da sem tole dal pod napačen topic :079.gif: :073.gif:


Ker sem dobra duša in ker imam to nalogo sem prestavil tam kamor spada :D :D
lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 20:03 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 28
Prispevkov: 3656
Kraj: Kamnik
offtopic mal :D a kdo ve ker je tale auspuh na bravici od zzipa?

_________________
If you can't fix it with duct tape, you are not using enough duct tape.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 20:48 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 1632
Kraj: Zavrč
kaj on je dal poštrihat celi avto ali kaj?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2008 21:17 
Odsoten
pokojni častni član
Uporabniški avatar

Starost: 41
Prispevkov: 4228
Kraj: Izlake
Tako je, zzipova brava ni več zlata :huh:
S Salierijem sva zdaj osamljena jezdeca :D
Mislim, da je bila pobarvana septembra, pa zdaj so usnjeni sedeži not (mislim da od coupeja) in še vrsto novosti... :)

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jan 2008 11:23 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 83
Kraj: Radovljica
fixy napisal/-a:
Shorty napisal/-a:
@Maverick: avto vem da zgleda hudo, ker je čistejša linija...zato bi pa jst tole dal na svojega bravota....

In šele zdaj sem opazil da sem tole dal pod napačen topic :079.gif: :073.gif:


Ker sem dobra duša in ker imam to nalogo sem prestavil tam kamor spada :D :D
lp
mitja


Hvala :030.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jan 2008 19:26 
Odsoten
TURBO DRIVE
Uporabniški avatar

Prispevkov: 375
Kraj: štore-celje
daljinc je kr en navadn daljinsk centraln zaklepanje z loceno tipko za zaklepanje in odklepanje(za zadnga sem dal 40e),za elektromagnete se mores pa mal znajdet,jaz jih izbrskam v kakem prtljazniku :fu:

_________________
Vsi so vedeli da je to nemogoče. Potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel in uspelo mu je!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jan 2008 20:03 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 83
Kraj: Radovljica
Kaj pa homologacija? Moraš met kluke pol al ne? :neodločn:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jan 2008 20:13 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 28
Prispevkov: 3656
Kraj: Kamnik
brez kljuk se avta ne da homoligirat!! vsaj v sloveniji ne :073.gif:

_________________
If you can't fix it with duct tape, you are not using enough duct tape.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 28 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games