|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
Avtor |
Sporočilo |
pero
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 02 Jun 2007 17:54 |
|
Starost: 42 Prispevkov: 1114 Kraj: Cerklje
|
grobar04 napisal/-a: Nevem če je tale tema še aktualna. Me pa zanima kuk pride cena za vso potrebno homologacijo (cena za temnitev je 148€ z popustam pri komparetu), zanima me še če ste zadovolni z njegovim delom.
hvala Italiano je pri nas temnil svojega bravota tako, da lahko njega vprašaš kako je zadovoljen LP!
|
|
Na vrh |
|
 |
Maverick
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 02 Jun 2007 18:19 |
|
 |
pokojni častni član |
 |
Starost: 42 Prispevkov: 4228 Kraj: Izlake
|
grobar04 napisal/-a: Vidlivost se seveda zmanša, sam se čez čas navadiš in ni vč problemu. Zdej mi pa še svetujte a si naj dam vse šipe zatemnit al sam zadne 3?? Kaj je vm osebno lepš. Itak da daš vse temniti. Ker zgleda lepše... Kar se pa % zatemnitve tiče je stvar okusa. Men se je zdelo škoda, da bi zadnje dal recimo 10%, kajti če že enkrat temnim, temnim maksimalno in prav všeč mi je, ko nekateri ne vidijo, kdo vozi avto... Like a ghost rider 
|
 |
Italiano
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 06 Jun 2007 01:53 |
|
Starost: 45 Prispevkov: 5481 Kraj: Ljubljana
|
Ja, temnil sem pri Komparetu vse šipe na 10 % in ponoči ni nobene očitne razlike. Narejeno je bilo profesionalno in z veliko truda 
|
 |
eXtreme
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 06 Jun 2007 07:38 |
|
Starost: 34 Prispevkov: 2978
|
Mogoče kdo ve če ima kompare 3M folije ali ima kake druge?
lp m
|
|
Na vrh |
|
 |
pero
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 06 Jun 2007 07:49 |
|
Starost: 42 Prispevkov: 1114 Kraj: Cerklje
|
imamo lumar folije, nanje pa 6 let garancije. V folijah ni kakšne bistvene razlike, edino ime LP!
|
|
Na vrh |
|
 |
eXtreme
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 06 Jun 2007 22:05 |
|
Starost: 34 Prispevkov: 2978
|
Aha, poznam, sicer delam pri konkurentu 3M pa samo tako vprašam  Hvala za odgovor 
|
|
Na vrh |
|
 |
speedfighter
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 11 Jun 2007 18:57 |
|
 |
bela puščica |
 |
Starost: 38 Prispevkov: 201
|
Pozdravljeni! Konec meseca imam namen peljati svojo belo Mareo Weekend na temnenje, pa se nekako ne morem odločiti koliko temniti stekla? Nekako še najbolj me zaenkrat vleče k 10% vse stranske in 55% zadnjo(prtljažnik). Tako da bi prosil, da mi tisti, ki že imate svoja stekla temnjena, mal več poveste kako mate,pa kako ste zadovoljni s tem...predvsem kakšna slikca bi mi zelo pomagala pri predstavi-sploh na belem karavanu Pa še zanima me, kako konkretna je razlika pri sami vidljivosti iz vozila pri 10% in pri 55%-skozi zadnje steklo namreč? Hvala za pomoč! lp, Boris
|
|
Na vrh |
|
 |
Salieri
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 11 Jun 2007 21:48 |
|
Starost: 34 Prispevkov: 1632 Kraj: Zavrč
|
pa točno tako naredi kot si napisal zgoraj in nič drugače 
|
|
Na vrh |
|
 |
speedfighter
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Jun 2007 17:51 |
|
 |
bela puščica |
 |
Starost: 38 Prispevkov: 201
|
Hm, sem bil že 100% prepričan, da hočem dati vse stranske na 10% (sm naročen 29.6.), potem pa vidim ti dve sliki, na katerih naj bi bila vsa stekla 10% temnjena: .jpeg) .jpg) Se 10% res tako malo pozna?? Prosim vse, ki že imate 10% temnjene,da mal poveste svoje izkušnje al pa kako slikco dodate-tnx!
|
|
Na vrh |
|
 |
Maverick
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Jun 2007 17:55 |
|
 |
pokojni častni član |
 |
|
Jst ravno zaradi tega nisem dal temnit sam 10% ker bi se premalo poznalo. Je pa res tudi to, da sta ti dve sliki posneti v močnem soncu in pod "nerodnim" kotom, ko se temnitev ne pozna veliko. Verjetno bi bila stvar drugačna, če bi bilo slikano pod drugačnim kotom ali malce manj sončnim vremenom. Odločiti se boš moral pa sam...
|
 |
Tommygun
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Jun 2007 19:16 |
|
 |
sam menja olje |
 |
|
|
Na vrh |
|
 |
Killerbravo
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Jun 2007 23:41 |
|
 |
Crazy Driver |
Starost: 38 Prispevkov: 1020 Kraj: Nova Gorica
|
Pri parkiranju si pa natancen. 
|
|
Na vrh |
|
 |
MD
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Jun 2007 23:46 |
|
 |
Modri Dirkac |
 |
Starost: 32 Prispevkov: 262 Kraj: Jesenice
|
Killerbravo napisal/-a: Pri parkiranju si pa natancen.  PDC dela cudeze 

|
|
Na vrh |
|
 |
Tommygun
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 16 Jun 2007 00:21 |
|
 |
sam menja olje |
 |
|
na ljubljanskih parkiriščih se bije boj za vsak mm uglavnem mene se zdi da 10% ni lih tako malo 
|
|
Na vrh |
|
 |
dontomassino
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 12:03 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
|
jaz imam spredaj 91% prepustnost svetlobe, zadaj bočno in zadnjo šipo pa 45% propustnost svetlobe... pa je zadeva super!!!
|
|
Na vrh |
|
 |
Salieri
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 13:55 |
|
Starost: 34 Prispevkov: 1632 Kraj: Zavrč
|
Pri avtomobilu od Tommygun-a se lepo vidi, da je dosti odvisno iz katerega kota gledaš avto, kako izpadejo potem šipe zatemnjene. Jaz bi dal vse stranske 10, zadnjo na prtljažniku pa 55 pa nimaš kaj zgrešit
|
|
Na vrh |
|
 |
Predator
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 14:11 |
|
|
Men se tole ful dopade da so stranske enako temne zadnja pa pač 55. V avtu je glih taprava svetloba ne pretemno ne presvetlo, no s tem sm hotu povedat da sm se že furu s Tommyjem 
|
|
Na vrh |
|
 |
Maverick
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 14:26 |
|
 |
pokojni častni član |
 |
|
Predator napisal/-a: Men se tole ful dopade da so stranske enako temne zadnja pa pač 55. V avtu je glih taprava svetloba ne pretemno ne presvetlo, no s tem sm hotu povedat da sm se že furu s Tommyjem  Če bi se pa z mano že fural, bi pa drgač govoru 
|
 |
Predator
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 14:30 |
|
|
Maverick napisal/-a: Če bi se pa z mano že fural, bi pa drgač govoru  Bom tud to enkrat sprobu  ...drgač sm se vozu v P206 kateri je mel vse na max temnjeno pa mi ni to to (sam to zihr sam zato ker je Pugi  )
|
|
Na vrh |
|
 |
grobar04
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 19 Jun 2007 14:32 |
|
Starost: 32 Prispevkov: 1715
|
js bom tud dau max, sam čakam na vrsto ku ma ful gužve 
|
|
Na vrh |
|
 |
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|