|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
|
Stran 1 od 1
|
[ 3 prispevkov ] |
|
Avtor |
Sporočilo |
comag
|
Naslov prispevka: Fiat Bravo T-Jet 88kW, menjalnik, šesta prestava Objavljeno: 14 Mar 2018 12:04 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
|
Živjo
Pojavil se mi je problem na menjalniku pri Bravotu T-Jet 88kW letnik 2008. Ko prestavim v šesto prestavo zaškrta. Po mojem laičnem poznavanju je verjetno problem s sinhronom. Ali ima kdo izkušnje oz. ali je imel podobno težavo in kako jo je naj optimalneje rešiti?
Ker je potrebno sneti menjalnik, mehanik pravi da je ob tem najbolje še menjati komplet sklopko. Avto ima 130.000 km. Dal mi je okvirno ceno za popravilo cca 800 €, za popravilo menjalnika in menjavo sklopke.
Vsi predlogi in mnenja dobrodošli.
Hvala.
|
|
Na vrh |
|
 |
comag
|
Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo T-Jet 88kW, menjalnik, šesta prestava Objavljeno: 04 Apr 2018 14:26 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
|
Živjo
Ali ima mogoče kdo kakšen namig za dobrega in ne preveč dragega mojstra, ki bi bil pripravljen popravit zadevo. Zaželjeno v okolici Mengša, Domžal, Kamnika, Črnuč....
Hvala
|
|
Na vrh |
|
 |
Kuki
|
Naslov prispevka: Re: Fiat Bravo T-Jet 88kW, menjalnik, šesta prestava Objavljeno: 04 Apr 2018 21:02 |
|
Starost: 43 Prispevkov: 6963 Kraj: Postojna
|
|
Na vrh |
|
 |
|
Stran 1 od 1
|
[ 3 prispevkov ] |
|
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|