domov
  • Fiat Klub
  • Kovinoplastika Kavs
  • Poliglob
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Amortizer d.o.o.
  • Orange Audio
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • A2R
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • WithCar
 
Danes je 05 Dec 2020 16:18

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 107 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 01 Avg 2016 21:44 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 510
Kraj: Dolenjska
Jurman87 napisal/-a:
aja, še to, moj bravo je letnik 2012, 1.6 dizl z Emotion opremo...
je možno da je konektor že pri volanu???


Poglej, nimaš druge izbire. Saj imaš samo 3 vijake - 5min posla.

_________________
2009 Bravo T-jet Sport


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 03 Sep 2020 22:41 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Stara tema..ampak ozivim. Zanima me ali je treba pri fiat bravotu po vgradnji tempomata tudi kaj s testerjem lucko vklapljati kot pri stilotu?

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 04 Sep 2020 09:58 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 578
Ja, enako je...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 04 Sep 2020 12:40 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Tribesman si ziher? Ker nikjer nic ne omenja vklopa s testerjem..zato sprasujem.

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 04 Sep 2020 16:44 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1952
Kraj: radeče
1000% je potrebno

_________________
....gas u podn....


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 04 Sep 2020 19:12 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
V nobenem vodicu ki pise nisem zasledil da bi kdo vklapljal kaj z racunalnikom..zato sprasujem

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Sep 2020 20:58 
Odsoten
SpArCo FrEaK
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 2474
Kraj: America :P
Sr kar me je** ta tempomat. Povezal sem ga pravilno...preveril 5x..tudi zice sprobal ce bi bila kje precvikana...vse imajo stik. Pini so original v konektorju na ECU (dobil pine in kable iz druge napeljave), rocka origonal od bravota. Takoj ko sem zmontiral se je prizgala zelena lucka in cruise control on brez problema. Vendar gumb +/- ne dela...kot da ga ni..ne blokkra hitrosti. Potem sem vseeno se z multiecuscan preveril in dal luckk enabled v sistemu..vendar se vedno isto gumba mrtva. Rocka deluje, sem probal 3 rocke pa se vedno isto. Aja ce jih kdo rabi imam 2 doma:DD

Kaksna ideja kaj bi lahko se pogledal? Je bravo 1.6 mjet 2009.

_________________
They said that FIAT sux but i still trust in it and like IT!!!!


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 107 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games