domov
  • Fiat Klub
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Orange Audio
  • Techno racing
  • A2R
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • WithCar
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Poliglob
  • Kovinoplastika Kavs
 
Danes je 25 Maj 2020 18:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 101 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Nov 2010 12:10 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Ko boš našel kakšno pametno rešitev in bo tudi delovala se spomni name, jst bi tudi mel tempomat.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Nov 2010 20:54 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
jah, rešitev obstaja. samo si je treba cajt uzet. sem našel en dober priročnik kako to izvesti.

prvo, treba dobit nekje kable in konektor od bravota/stilota za tempomat.
potem pa potegnt te kable iz računalnika v kabino. potem je že vse lahko. kako povezati kable z računalnikom pa v priročniku :)

lahko ti pošljem na mail, naštudiraš in obema zrihtaš. jst nisem preveč štromarja :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Nov 2010 21:24 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 3829
Kraj: Izlake
pa pošlji še men

markelj.saso@gmail.com

_________________
LANCIA DELTA IN ŠKODA OCTAVIA 5E YAMAHA FZ1-N
Sem pač tak, da bi imel tud raketo na dizl :004.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Nov 2010 00:02 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
poslano obema...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Nov 2010 09:50 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 39
Prispevkov: 501
Kraj: Ljubljana
Hvala!

Ko bom imel čas bom pogledal konektor iz spodnje strani pa da vidimo... :020.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 02 Apr 2011 12:34 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 294
Kraj: brežice
ste pol kej porihtal dela tempomat? bi prosu za kake slike kje pridejo žičke iz tempomata v ecu...je pa bravo 1.9 120km

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Apr 2011 11:33 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 294
Kraj: brežice
tempomat zrihtan na očetovem bravu 1.9 multijet 120km...ni meu predpriprave...tak da če se komu ne da zezat s tem naj sporoči...prinese svojo tempomat ročko vse ostalo narediva z očetom za prijazno ceno :D

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 06 Apr 2011 20:30 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
kako je pa z napeljavo? to imaš ti? rabim samo ročko prinesti? koliko bi pa računal, in kje bi lahko to izvedel?

Lahko tudi na pm.

Hvala.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 13 Jul 2011 07:55 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 33
Prispevkov: 224
Evo tudi pr men je tempomat na bravu 1.9 120mjet aktiviran :040.gif:
S tisim pdf-jem od "davole-ta-" si nisem mogel kaj dosti pomagati, ker je ubistvu kr neki, preveč zakompliciran, vse kar je potrebno, je da vežeš 4 žice direktno na pine računalnika, nato pa samo še +12v žico vežeš na oranžen kabel pod volanom oz. ključavnico.

Kable sem vlekel spodaj kjer gredo vsi ostali je že bila neka luknjica, seveda sem si pomagal z vlečno sondo, tako je šlo tip-top.

Upam, da sem s to repliko komu olajšal delo.

Lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 13 Jul 2011 15:52 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
potem kupi vw ;)...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 23 Jul 2011 23:26 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
tudi meni je danes ratalo namestiti tempomat na novega bravota. sicer ne bi bilo nič posebnega če ne bi moral celotno inštalacijo narediti.

samo vlečenje kablov mi je vzelo 2 ure. je bilo kar težko pogruntati kje povlečt kable.
no, v nadaljnih 3 urah sem pa bil fertik.
zaenkrat dela :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 13:03 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 2
ne vem če je še tema aktualna, ampak me vseeno zanima če ima kdo kakšno sliko oziroma mi razloži kje bi naj bil ta konektor predpriprave za tempomat na Bravu letnik 2007!?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 13:19 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
Dek napisal/-a:
ne vem če je še tema aktualna, ampak me vseeno zanima če ima kdo kakšno sliko oziroma mi razloži kje bi naj bil ta konektor predpriprave za tempomat na Bravu letnik 2007!?



plastike okol volana snames in mas frej konektor (če ga mas)... ko smo mi kupili bravota... sam ni imel tempomata, ampak so nam takoj v salonu pogledal ce ima predpripravo narejeno in jo ma tako da moram dobit zdaj samo se plastike in ročko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 13:53 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 40
Prispevkov: 9212
Kraj: ljubljana
Ročko od AR 147 mam jaz če paše.50€

_________________
Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 15:27 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 2
ne najdem konektorja, torej ga nima, bi pa si upal sam kable potegnit iz računalnika v kabino in potem na konektor, če mi uspe kupim ročko! kakršnekoli nove informacije o priklopu so zelo dobrodošle.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 15:51 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 25
Kako pa izgleda konektor? Jaz imam nek bel konektor na vrhu volanskega pokrova, ki ga sežem z roko, brez da umikam pokrov.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 20:28 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
konektor je bele barve, bolj pravokotne oblike. Če je konektor frej, brez da bi bil kam že priključen imaš srečo. To je konektor za tempomat.

Ko imaš konektor je vse drugo zelo enostavno. Lahko daš ročko od stilota ali pa od AR 147 gor.

poglej spodnji link, nekje na sredi te strani imaš par slikic kako izgleda

http://www.fiatforum.com/bravo/169660-c ... ort-3.html


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 07 Jan 2012 23:43 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 25
Super...to je ta konektor.
Se da kje kupiti original ročko ali zgolj za fiat stilota ali ar?
V nasprotnem primeru pa me zanima, kje je moč dobiti ročko, ki bi seveda pasala (novo/stilo/AR)?

Edino za to mi je žal, da nisem naročil že ob nakupu avtomobila, vendar se mi ni zdelo toliko pomembno na naših cestah. Sedaj pa ga včasih kar pogrešam.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 00:59 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 208
če ne boš menjal spodnje plastike pod volanom, ti priporočam da kupiš ročko od alfe 147.
Meni je takrat pooblaščen servis govoru da ni možno dobiti ročke od bravota, ampak samo od stilota. Jaz sem kupil od ar 147 rabljeno, in na uč se mi zdi da je to pametnejša ideja kot pa od stilota. ar 147 ima vznožje dosti ožje, kar pomeni da je potrebno dosti manj obrezati spodnjo plastiko kot pa pri montaži stilotove ročke ki je ob vznožju dosti debelejša. Nova ročka za stilota je bila cca 90€, če se ne motim. Jaz bi kupil ročko od tistega ki ti jo ponuja par postov višje.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: fiat bravo 2008-tempomat
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 12:32 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 25
Dal sem povpraševanje fiat prodajalcu, za pokrov (73565522) in ročico (735440775).
Cena naj bi bila slabih 100€ in v takem primeru bom naročil original. Sicer pa bom kupil ročico AR 147 uporabnika Čare.

Hvala!

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 101 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games