Naslov prispevka: Re: Bravo 198 - zavorne ploščice in diski
Objavljeno: 08 Feb 2016 18:55
je nov in nič kriv
Na bravotu sem zadaj menjal disk ploščice. Lučka na armaturki se je že nonstop prižigala, ker so ble ploščice res na koncu. Po menjavi se mi je še vedno občasno prižigala lučka za ploščice. Ker sem mislil da je to nivo zavorne tekočine, ker je bilo ravno med min in max., in se mi je luč prižigala med bremzanjem v klancih, sem tekočino dolil do malo pod max. Lučka se še vedno občasno prižiga. Je morda treba to napako resetirati ali kaj bi lahko bilo? Hvala za odgovore
Naslov prispevka: Re: Bravo 198 - zavorne ploščice in diski
Objavljeno: 09 Feb 2016 10:33
stara sablja
Starost: 33 Prispevkov: 1030 Kraj: Trbowle
Nevem kako je pri bravotu, vendar pri večini avtov ni zadaj senzorja za obrabljene zavore. Za ploščice je ponavadi drugačna opozorilna lučka kot za zavorno tekočino. Tudi za ročno zavoro je drugačna lučka od tiste za zavorno tekočino...
Pri imprezi smo imeli težavo z vlago, je nagajala senzorju in je lučka gorela zjutraj, dokler se ni od toplote motorja konektor osušil in lučka je nehala svetit.
_________________ Sometimes life goes sideways..... ....that's where the fun begins!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu