Pozdravljeni forumaši,
na temo Bravotov je bilo povedanega že veliko, sem si kr vzel čas in prebral nekaj tem.
Vseeno imam še nekaj vprašanj o zgoraj napisanem modelu, zato se opravičujem, če odpiram temo, ki je že kje odprta.
Razmišljam o "švoh" različici Bravota, z 90KM.Ima 6 prestav, vožnja bi bila kombinirana. Glede na to, da imam sedaj Puntota 2004, 1.2 16V, me sicer na Bravotu malo skrbi, ker je napram Puntotu le 10 konjev več in pa precej več teže... Ampak ne iščem poskočnega avta, čeprav 120km različica ima električno stopalko za plin(?)

S Puntom sma že na 230000+ km in v dobrih 4 letih praktično nevem, da imam avto. Ravno zaradi stroškov nekako gledam ta model Bravota, nevem tudi kako je s turbinami pri močnejši verziji (Sicer pa čakam na info izračun zavarovanja za njega in T-Jet verzijo z 120KM

)...
Glede teh 90km, vidim da so po večini Dynamic. Nekateri majo avtomatsko, 2 consko klimo, ABS, BAS, tudi ESP, nisem pa zasledil tega modela, ki ima multifunkcijske tipke na volanu. Glede na zdajšnji avto tega verjetno nebi pogrešal ker tudi zdaj nimam, isto je s tempomatom. Sem pa si zamenjal avtoradio, tako da imam Bluetooth, brez tega pa skorajda več ne gre. Sem veliko na cesti.
Kako je z radiem na teh Dynamic Bravotih? Se da kako "vgradit" Bluetooth? Mogoče bi še preživel tudi, če bi šlo preko AUX izhoda povezat telefon..
Največ sem opazil pri Sport verzijah, da imajo levo od radia 3 dodatne tipke, pa če sem prav videl, sta 2 samo za okras, ena pa za izklop ESP mislim da.
Za te Bravote sem tudi prebral, da radi rjavijo pod havbo. Kje točno bi to moral pogledati?
Glede koles, razmerje vijakov, že vpisane dimenzije gum? Nisem zasledil nikjer....
Zdaj pa še modeli, ki pa tovarniško podpirajo prostoročno telefoniranje. Samo Windows phone, ali Android tudi? Pri konzoli imajo menda tudi zraven 12V vtičnice priklop za USB?
Vem, da je multifunkcijski volan dober, tempomat isto. Peljem včasih tastovo Hondo, ki vse to ima. Pa sej pravim, preživim vse to, ker imam trenutno multifunkcijske tipke in tempomat v rokah in nogah

Bluetooth pa hmm... nevem kako bi bilo to.
Verjetno še bom našel kakšno vprašanje, zaenkrat je to to.
Hvaležen bi bil vsakega odgovora

Lp,
feko