domov
  • Fiat Klub
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Techno racing
  • Kovinoplastika Kavs
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • A2R
  • Orange Audio
  • WithCar
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Poliglob
 
Danes je 09 Avg 2020 11:09

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Obvolanske kontrole in neorginal avtoradio
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 13:48 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 180
V mojem GPju imam orginal avtoradio, ki pa ne bere mp3, kar mi gre mal na zivce, k moram s sabo nost cel kup CDjev ...imam pa orginal multifunkcijski volan. Avtoradio je seveda blaupunkt.
V temah po forumu sem zasledil, da je treba za vsako firmo radiev posebej kupovat neke vmesnike ...potemtakem, ce si jaz kupim Blaupunkt radio z mp3 ..ali bojo obvolanske kontrole delale ? Ne mislim pa dajat 80 ali 100 evrov samo za vmesnik, ker tud za radio ne mislim dat vec kot 150 eur... je pac za poslusanje glasbe na poti in ne za dBcup tekmovanja :)

hvala za odgovore

_________________
So long my italian diesel love. Enter my swedish turbo petrol powaah.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 16:52 
Odsoten
- nič mi ni všeč -
Uporabniški avatar

Prispevkov: 1845
Kraj: Ljubljana
vmesnik bo vvsakem primeru 100€ .. žal... drugače pa lušno punco zraven, pa ko hočeš glasneje poveš... :D

_________________
Izvinite mome kolegi... on je majmun pa ne pozna.. :)

Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 17:51 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 180
mitja_gt napisal/-a:
... drugače pa lušno punco zraven, pa ko hočeš glasneje poveš... :D


hja ..sm ze hotu, pa se zena ne strinja :P

drgac pa...je bi ga ... sej tok blazno nepogresljive pa tud niso tiste komande na volanu ... pa hvala za hiter odgovor

_________________
So long my italian diesel love. Enter my swedish turbo petrol powaah.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 19:44 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 60
Kraj: Novo mesto
mitja_gt napisal/-a:
vmesnik bo vvsakem primeru 100€ .. žal... drugače pa lušno punco zraven, pa ko hočeš glasneje poveš... :D


Haha :škrbina: To bi zihr delovalo ja :DD:
Sm jst bi pa usen mal počekirau za telimi umesniki. Namreč imam na stilotut tut multifunkcijski volan in sem si kupil radijo Alpine IDA x300 pa me mal mot k nemorm uporabljat tipk na volanu k pol brezveze d so tam :freak:
Pa me zanima če maš mogoč kak link do teh vmesnikov ali pa kak namig do le teh da nebom celo večnost iskau :) :019.gif:

LP

_________________
CASH, GAS or ASS:
no one rides for free :P


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 20:43 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4324
Kraj: Brežice - Globoko
pokličeš evolution car audio koper. ta zadeva pride 100€ +/- 10€. ker je več opcij z temi adapterji. imaš univerzalne za vsak firmo avtomobila za katerega potem lahko dokupiš posebej adapter za tip avtoradia...itd. v vsakem primeru je pa cena okoli 100€, tak da tisti ki pričakuje kej manj se je močno uštel
lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Sep 2009 20:51 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 60
Kraj: Novo mesto
fixy napisal/-a:
pokličeš evolution car audio koper. ta zadeva pride 100€ +/- 10€. ker je več opcij z temi adapterji. imaš univerzalne za vsak firmo avtomobila za katerega potem lahko dokupiš posebej adapter za tip avtoradia...itd. v vsakem primeru je pa cena okoli 100€, tak da tisti ki pričakuje kej manj se je močno uštel
lp
mitja


pa se še tuki slišva ne sm po mejlih :) tapeta pa to :škrbina:
bom jst to malo pregledau kako pa kaj :040.gif:

_________________
CASH, GAS or ASS:
no one rides for free :P


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 05:07 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Kraj: Kranj
Twixi napisal/-a:
mitja_gt napisal/-a:
vmesnik bo vvsakem primeru 100€ .. žal... drugače pa lušno punco zraven, pa ko hočeš glasneje poveš... :D


Haha :škrbina: To bi zihr delovalo ja :DD:
Sm jst bi pa usen mal počekirau za telimi umesniki. Namreč imam na stilotut tut multifunkcijski volan in sem si kupil radijo Alpine IDA x300 pa me mal mot k nemorm uporabljat tipk na volanu k pol brezveze d so tam :freak:
Pa me zanima če maš mogoč kak link do teh vmesnikov ali pa kak namig do le teh da nebom celo večnost iskau :) :019.gif:

LP


APF-S100fi je vmesnika za Fiat in Alpine...

lp

_________________
lp Alex Kranj


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 07:50 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 60
Kraj: Novo mesto
LP[/quote]

APF-S100fi je vmesnika za Fiat in Alpine...

lp[/quote]

k ga mogoče maš ti vgrajenga al kako veš??? :)
LP

_________________
CASH, GAS or ASS:
no one rides for free :P


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 08:43 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Kraj: Kranj
Uvažam jih...

_________________
lp Alex Kranj


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 09:02 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 170
Pol bo pa kakšna dobra cena padla :D
Jest tut rabm za GP-Alpine...
Skupinski nakup mogoče bo kšna dobra cena :052.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 10:10 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Kraj: Kranj
puntostrela napisal/-a:
Pol bo pa kakšna dobra cena padla :D
Jest tut rabm za GP-Alpine...
Skupinski nakup mogoče bo kšna dobra cena :052.gif:


Najbolj da se en dan dogovorimo in priklopimo...

_________________
lp Alex Kranj


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 18:05 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 60
Kraj: Novo mesto
ja lahko bi se dogovoril ja za kaki skupinski popust sm kukšnu je to se da to km stlačt zadi za radio k mam že kablu povn od ojačevalca pa to :meneni: :D

_________________
CASH, GAS or ASS:
no one rides for free :P


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 18:40 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Kraj: Kranj
Vmesnik gre med iso konektor in radio...

lp

_________________
lp Alex Kranj


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Nov 2009 19:46 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 36
Prispevkov: 170
Bo treba jest sm tut za


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Dec 2009 18:21 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 49
Prispevkov: 11
Kraj: Ig
Nebi rad Alex1 spravljal ob zaslužek ampak v angliji obstaja kar nekaj prodajalcev teh vmestnikov pride pa komplet s poštnino cca 50€


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 03 Dec 2009 20:39 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 7
Kraj: Kranj
Pri meni je 74€
Če ni pravi ga zamenjam z drugim, tudi za Fiata...
Tako, da bo delovalo tako ali tako.
Vsak pa lahko proba sam in si naroči iz kjerkoli želi...

lp

_________________
lp Alex Kranj


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 16 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games