domov
  • Fiat Klub
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Kovinoplastika Kavs
  • Techno racing
  • Orange Audio
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • WithCar
  • A2R
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Poliglob
 
Danes je 18 Jan 2020 19:30

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: pokanje v zvočniki ali woferju
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009 09:11 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
zdravo jst sm pa včeri poivezu zadnje ovalne zvočnike iz police na ojačevalec, zdej pa ko vžgem pa ko izklopim radio mi neki poka, pa tud ko grem čez kako luknjo puka, ma kdo kak predlog ka bi bilo narobe? hvala


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009 11:11 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 37
Prispevkov: 377
Kraj: Notranjska
Slaba masa...?

Pa piši prosim :freak: bolj čitljivo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009 12:24 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
kaj to pomen slaba masa?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009 12:31 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
to pomeni da imaš slabo povezano ojačevalec na karoserijo torej povezava minus


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 27 Nov 2009 12:33 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
a bom preveril.... hvala


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 28 Nov 2009 22:54 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
jao dons zvezu ovalce na ojačevalec pa mi kr poka ko se vozm čez luknje masa je ok zdej mi pa kr crknil ojačevalec. a je možno da je ojačevalec fuč ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2009 11:15 
Odsoten
brava 1.6 16v
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 1778
Kraj: poljane-sk.loka
pa si prov prklopu al so pa cinci u zanc


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2009 11:25 
Odsoten
brava 1.6 16v
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 1778
Kraj: poljane-sk.loka
al ti pa + prebija njk


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2009 13:16 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
vse je zvezan pa včeri mi kr crknu ojačevalc pa se vklapla ko prpelem čez kako luknjo, nvem sem enega vprašu je reku da mu je ist oto delalo pa da je to baje ojačevalec fuč? a je to res?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2009 14:05 
Odsoten
brava 1.6 16v
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 1778
Kraj: poljane-sk.loka
dj poglej signaln kabl za vklop ojacevalca


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 29 Nov 2009 14:54 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
na ojačevalcu so vsi kali prtrjeni kokr morjo bit a je možn da kje kej zadi za radijem s kabli narobe ma se bom jst jutri kr lpo do električarja zapelu.. hvala vseeno za pomoč


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 01 Dec 2009 09:38 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 31
Prispevkov: 632
Kraj: MB
Lahko tudi da je za radijem remote slabo povezan in zato izklaplja. Sem pa 100% da je ojačevalec vredu in slaba povezava zabava.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 01 Dec 2009 20:54 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 76
Kraj: Pragersko
tudi meni liči na REMOTE.. če praviš da je masa ok (pošmirglano in zašraufano) :)

_________________
- mama jaz se nebom umil -


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2009 08:04 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
evo kupil nov ojačevalec, zdej pa mi nič ne poka sam sklapla ga? zdej še to bom opdpelu pokazat za tale remote kot govorite


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdravo
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2009 11:06 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
a mi kdo razloži kaj pomeni sploh REMOTE pa če se da to popravit sploh, vem sam da se nahaja zadej na radiu nekje?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2009 11:39 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
remote, je povezava katera ti iz radia da signal za vklop ojačevalca


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2009 14:14 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Starost: 31
Prispevkov: 632
Kraj: MB
Nič ne poka sam izklaplja še nov ojačevalec, torej je bilo res nekaj narobe z povezavo in predvidevam da star ojačevalec tud dela.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: zdraco
OdgovorObjavljeno: 02 Dec 2009 16:05 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Starost: 32
Prispevkov: 34
Kraj: Ribnica
ja sam izklaplja se tko da bom danes videl kaj bom rešil hvala


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 18 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games