domov
  • Fiat Klub
  • Ustyle Tuning
  • Miholl Avtokozmetika
  • Senica Motorsport
  • WithCar
  • Zavarovanja Urbas d.o.o.
  • Evolution Car Audio
  • Amortizer d.o.o.
  • Fiat Klub
  • Avtopralnica Irena
  • www.transcon.si - Kranj
 
Danes je 16 Dec 2018 21:37

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 14 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2011 14:47 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 32
Prispevkov: 105
Mene pa zanima kje bi se dala vgraditi komplet spredej zadej,wofer sistem,kaj priporočate pa kaj.imam pa bravota 00/letnik.hvala za odgovore.lp :014.gif: :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2011 18:50 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 23
Kraj: ljubljana
moje mnenje... 4 kanalni ojačevalec, dobre zvočnike, spredaj z twiterji... razen če bi rad da te še pol ulce sliši kako škripaš po ulci :026.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2011 18:58 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 1801
Kraj: Borovnica
4kanalc, spredni sistem 13-16cm cca 60rms navzgor... pa nek wufrcek 300Wrms pa je zadeva 1A, zmonteram ti pa lahk tut jst


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 20 Jun 2011 14:19 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 32
Prispevkov: 105
aha,no super...sej trenutno mam že enga 4 kanalca če se ne motm sam imam samo zadnje zvocnike pa sprednje v vratih na njemu,ampak špila za en drek,ne ne nočm da me cela ulca sliš,hočm kvalitetn čist zvok z mal več basa... toj to pa da se nardi to tko kot je treba... :048.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 26 Jun 2011 13:49 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Starost: 29
Prispevkov: 22
Kraj: Kras
Če že imaš 4-kanalca ga seveda ponucaj. Dva kanala porabi za sprednji sistem (16-ke+tw, oboje preko kretnice), na ostala dva pa v bridge vežeš sub. Moraš pa naredit distančnike za 16-ke, najraje lesene.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 19:27 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 77
živjo,

si bom sposodil temo...

kaj je bolje dat vspredaj na armaturko: TW ali zvočnike 8.7??

bolje špilajo 13ke ali 5x7?

katero žičko moram zamenjat,ker mi vsakič ko vnovič prižgem radio poresetira postaje? zamenjam rdečo z rumeno?


lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 19:53 
Odsoten
brava 1.6 16v
Uporabniški avatar

Starost: 28
Prispevkov: 1778
Kraj: poljane-sk.loka
16ke v vrata pa twite na stevricek pa si zmagu


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 19:59 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 77
tavko napisal/-a:
16ke v vrata pa twite na stevricek pa si zmagu


rabim distančnike ki jih pa žal nimam...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 21:08 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom

Prispevkov: 4720
Kraj: Ljubljana
Bubera napisal/-a:
živjo,

si bom sposodil temo...

kaj je bolje dat vspredaj na armaturko: TW ali zvočnike 8.7??

bolje špilajo 13ke ali 5x7?

katero žičko moram zamenjat,ker mi vsakič ko vnovič prižgem radio poresetira postaje? zamenjam rdečo z rumeno?


lp



točno tako, rdečo pa rumeno... za distančnike pa praši mitja_gt-ja če ma kej viška... tut za montažo avtoakustike ga lohka mal potipaš ;)

_________________
fičo je še vedno zakon


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 21:46 
Odsoten
brava 1.6 16v
Uporabniški avatar

Starost: 28
Prispevkov: 1778
Kraj: poljane-sk.loka
za distancnike maz pa kups mal mediapana ubodno zahco mas pa sigurno in odzagas :fu:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 22:11 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 77
tavko napisal/-a:
za distancnike maz pa kups mal mediapana ubodno zahco mas pa sigurno in odzagas :fu:


nimam :freak: sm najdu v z00m marketu prodajajo plastične distančnike za 16ke


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 08 Jan 2012 22:28 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom

Prispevkov: 4720
Kraj: Ljubljana
tavko napisal/-a:
za distancnike maz pa kups mal mediapana ubodno zahco mas pa sigurno in odzagas :fu:



kdo bi pa tebe kej zastopu....... :026.gif:


drgač pa naši partnerji ponujajo marsikej kar ti potrebuješ
http://www.fiat-klub.si/ugodnosti_za_clane.php

_________________
fičo je še vedno zakon


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 26 Feb 2012 11:03 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 77
Zdravo,se kdo javi da bi mi za € postavil oz povlekel kable za sub in ojacevalev v kufru,ni pa se sprednji sistrm meu na ojacevalcu.

Sem iz ljubljane


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: vgradnja komplet za fiat bravo
OdgovorObjavljeno: 26 Feb 2012 12:17 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv
Uporabniški avatar

Prispevkov: 26
Kraj: Ljubljana
Lahko zrihtamo pri nas. Lahko me pokličeš 041 678 139 in se zmeniva glede cene in datuma kdaj.

Lp Žiga


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 14 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games