domov
  • Fiat Klub
  • Avtopralnica Irena
  • Unitad d.o.o.
  • www.transcon.si - Kranj
  • Car Audio Empire
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Ustyle Tuning
  • Fazer
  • A2R
  • WithCar
  • Dacom
 
Danes je 19 Jul 2018 23:22

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2013 15:31 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 58
v avto montiram tale avtoradio:

http://www.online-caraudio.co.uk/shop/multimedia/alpine/alpine-ive-w530bt-double-din-1035438.html

problem se mi je že začel pri sami montaži, ko radio priklopim v avto z obema euro konektorjema se ubistvu ne zgodi nič... radio mrtev... mi zna kdo povedat kaj bi lahko naredil?

motiram ga pa v fiat stilo l.2002


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2013 16:38 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 649
Kraj: Kranj
A ni pri tehle dvd enotah ena fora da imaš en kabel katerega naj bi povezal z ročno zavoro oz tist kabel rajši povežeš nekam na šasijo (minus). Ste to naredil?

_________________
Punto Mk2b 1.3 Mjet 16v


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2013 18:25 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 640
Kraj: Maribor
matey18 napisal/-a:
A ni pri tehle dvd enotah ena fora da imaš en kabel katerega naj bi povezal z ročno zavoro oz tist kabel rajši povežeš nekam na šasijo (minus). Ste to naredil?


mah... to je za to, ker je med voznjo prepovedano gledanje video vsebine. :015.gif:

drugace pa si poglej v navodilih vezavo, kje je +, -.... potem pa preveri ce imas tako nareto instalacijo v avtu, mogoce nimas kaksne ozemljitve vredu.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2013 19:52 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 58
radio zdej dela, samo še finiširam vgradnjo, vzet morem ven original kletko od stilota in namontirat not od radia... res pa je da je treba pol avta razmontirat :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 03 Feb 2013 20:31 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 32
Prispevkov: 649
Kraj: Kranj
In kaj je bil problem da radio ni delal?

_________________
Punto Mk2b 1.3 Mjet 16v


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 04 Feb 2013 00:21 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 58
neko žico je blo treba na radiu premaknit u en činč not


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 04 Feb 2013 07:35 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4291
Kraj: Brežice - Globoko
stilo v original inštalaciji nima ignition žice in jo je treba pripeljat izpod volana, če želiš vžig na ključ. drugače pa povežeš stalni plus iz inštalacije na ignition in radio prižigaš preko stikala na radiu.
lp

_________________
How much is the fish?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 04 Feb 2013 11:43 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 31
Prispevkov: 972
isto foro sm mel pri sebi, sicer je AR147


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 04 Feb 2013 15:47 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 58
ja bom mogu tud to uredit da bi se mi radio izklopil ko ugasnem avto, če ne morem zdej sam ročno radio ugašat :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Alpine IVE-W530BT problem pri montaži
OdgovorObjavljeno: 04 Feb 2013 18:41 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 58
ima kdo tak radio bi mel vprašanje kakšne fajle videospotov imate da se predvaja ta zadeva? ker ko dam iz cnverterjem dol videospot iz YT mi ubistvu enih komadov sploh ne zazna, druge mi pa samo predvaja zvok brez slike... piše pa da radio predvaja .avi oz divx format...


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 10 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games