domov
  • Fiat Klub
  • A2R
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Amortizer d.o.o.
  • Orange Audio
  • Kovinoplastika Kavs
  • WithCar
  • Poliglob
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Techno racing
 
Danes je 24 Avg 2019 11:44

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 35 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:24 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 2554
Kraj: Okolica Lj.
matix napisal/-a:
to je v glavnem tako, kot deluje vsak original radio...


To mora imeti sam radio tako opcijo. Če je nima potem ni rešitve druge kot takšna ki sem ti jo zgoraj navedel...
Poleg tega jaz še nisem zasledil takšnega aftermarket radia da bi to omogočal...
Pomoje če ima možnost CAN-BUSa da bi šlo, ker original dobiva podatke preko CAN-BUSa, kdaj naj se vklopi/izklopi, kakšno hitrost imaš(za avtomatsko nastavljanje glasnosti)...

_________________
CarPC complete 88% - Update 11.2.2010
Audio complete 88%
Tuning complete 91% (163.1HP/367Nm) - Update 14.7.2008
Styling complete 60% - Update 1.7.2012
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:26 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 222
Kraj: Dolenjska
ja kako imate pa vi zvezane radije? ga morate ugašati na roke zmeraj, ko ugasnete avto? :neodločn:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:27 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
ja kot ti je že zgoraj Dejan napisal, tako kot original naj ne bi šlo,
razen če v navodilih za tvoj radio piše, da je kaj takšnega izvedljivo,
če ni možno, se boš pač moral zadovoljiti z eno opcijo z kontaktom ali brez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:37 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 2554
Kraj: Okolica Lj.
matix napisal/-a:
ja kako imate pa vi zvezane radije? ga morate ugašati na roke zmeraj, ko ugasnete avto? :neodločn:


Na kontakt, sicer meni kontakt vklopi računalnik, računalnik pa vklopi radio in tako naprej :D

_________________
CarPC complete 88% - Update 11.2.2010
Audio complete 88%
Tuning complete 91% (163.1HP/367Nm) - Update 14.7.2008
Styling complete 60% - Update 1.7.2012
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:39 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
ja jaz ugašam radio na roke, če ga pa slučajno pozabim pa je itak opcija da dela samo 20 min, prav tako če ga vklopim, ko je avto brez kontakta, napiše najprej 20min, radio dela 20min in se ugasne, meni to čisto odgovarja


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 14:39 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 628
Kraj: ribnica
viewtopic.php?t=6838

kle maš tut nek opisan kok so kj zvezani pa to :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 19:26 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 222
Kraj: Dolenjska
no zdaj sem malo preštudiral, v glavnem ignition moram napeljat od nekje in ga dat na pozicijo tiste rumene žice. je tako?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Apr 2008 21:19 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 42
Prispevkov: 273
Kraj: Trbovlje
matix napisal/-a:
no zdaj sem malo preštudiral, v glavnem ignition moram napeljat od nekje in ga dat na pozicijo tiste rumene žice. je tako?


Točno tako. Jst sm ga potegnu z ključavnice na volanu, oranžna žica.
Lp

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Maj 2008 19:37 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 222
Kraj: Dolenjska
No v glavnem zdaj zadeva že lep čas dela, sem pozabil napisat tukaj.

Drugače pa za tiste, ki ste mi govorili, da imam nemogoče želje: YOU WERE WRONG! :fu: :fu: radio mi dela točno tako, kot sem si želel in kot je v originalu: ko dam kontakt, se prižge sam od sebe, ko dam ven iz kontakta, se pa ugasne. Ko ni kontakta, ga pa lahko prižgem z pritiskom na gumb.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2008 23:25 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 223
Kraj: Okolica Logatca
Mene pa zanima a je nujno da potegnem kabl ignition al je ta kabel če hočem met sam na kontakt.
Je dovolj, če olupim rdečo (ki naj bi bla pod stalnim +) in zraven dodam eno žico, katera bo nadaljevala do rumene (+) ?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Jun 2008 08:54 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4307
Kraj: Brežice - Globoko
Jerry napisal/-a:
Mene pa zanima a je nujno da potegnem kabl ignition al je ta kabel če hočem met sam na kontakt.
Je dovolj, če olupim rdečo (ki naj bi bla pod stalnim +) in zraven dodam eno žico, katera bo nadaljevala do rumene (+) ?


ignition je samo za kontakt, da ko boš obrnil ključ da se bo radi prižgal. Če ga hočeš pa na roke nažigat in ugašat, pa samo povežeš rdečo in rumeno direktn na +12V.
lp
mitja

_________________
Driving A.R.159 TBi...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 20 Jun 2008 09:54 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 31
Prispevkov: 223
Kraj: Okolica Logatca
Aha aha. Rajš prašam še 1x za ziher k pol k bi se kej kadil bi blo že prepozn :meneni: :škrbina:
Drgač sm pa že zvezu tko da že špila :D


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re:
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2015 09:05 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 2
matix napisal/-a:
No v glavnem zdaj zadeva že lep čas dela, sem pozabil napisat tukaj.

Drugače pa za tiste, ki ste mi govorili, da imam nemogoče želje: YOU WERE WRONG! :fu: :fu: radio mi dela točno tako, kot sem si želel in kot je v originalu: ko dam kontakt, se prižge sam od sebe, ko dam ven iz kontakta, se pa ugasne. Ko ni kontakta, ga pa lahko prižgem z pritiskom na gumb.


Zanima me kam je potem treba vezati žičko ki sem jo potegnil od vžigalnika?

Sam sem potegnil žičko iz vžigalnika, in jo zvezal na radio na rdečo+rumeno, sedaj se mi radio prižiga s kontaktom, vendar nima spomina... Bi moral zvezati rdečo od avta z rumeno, in to novo žičko od vžigalnika samo na rdečo od radia, ali kako?

Hvala za nasvete

Lp


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Blaupunkt radio na Stilu ne dela!
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2015 09:40 
Odsoten
Dizel Power
Uporabniški avatar

Starost: 45
Prispevkov: 6966
Kraj: Postojna
spomina ne obdrži, ker iz vžigalnika ni stalnega plusa, zato ti dela na kontakt

Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Blaupunkt radio na Stilu ne dela!
OdgovorObjavljeno: 30 Okt 2015 13:52 
Odsoten
Administrator
Administrator
Uporabniški avatar

Starost: 25
Prispevkov: 2789
Kraj: Travnik (Cerkno)
Rdeca in rumena sta 2x 12V+. Stem da je ena od teh dveh stalni plus, ena pa plus ob kontaktu. To je pri razlicnih avtih drugace. Ob takih simptomih kot si napisal, ti predlagam, da najprej zamenjas rdeco in rumeno zicko..

_________________
Slika


Na vrh
 Profil Facebook  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 35 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games