domov
  • Fiat Klub
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • Amortizer d.o.o.
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Orange Audio
  • Techno racing
  • A2R
  • Poliglob
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
  • Kovinoplastika Kavs
  • WithCar
 
Danes je 09 Avg 2020 11:18

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: napačna vezva radija?
OdgovorObjavljeno: 29 Apr 2008 20:23 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
Zdravo vsi

Imam en problem.No stvar je taka danes sem bravo letnik 96 vezu lcd radio.in stvar je taka stvar deluje samo ko prižgem radijo se prizge tdui kontakt (ce je kluc notri ali zunaj) in se ugasne po cca 5 sekundah.

am vezal sem tko iz avta na euro con..
Slika

remote od ojačevalca sem pa vezal na rjav kabel na radijo (amp. contorl)am ojačevlac skoz dela na radiju ni napisan in ni govora o remote kablu .tko da niti nevem kam vezat remote kabl od ojačevalca.

Imam pa ta radijo: http://mp3playerstore.com/stuff_you_nee ... -700TV.htm


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Apr 2008 22:23 
Odsoten
Nabijac
Uporabniški avatar

Starost: 34
Prispevkov: 345
Kraj: Medvode
jaz , vecalimanj katerikoli radio sem vezu (pa naj je biu cist Z radio...) je mel vsak kabl za on/off ojacevalec kabl se prav remote. kablck je ponavadi osamelec, pa bodi pozoren na oznako ATT al neki podobnga temu (sm ze pozabu) in to je ta zadeva, aja pa ponavadi je modre barve! rjavga pa hiter dol odklop :.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 29 Apr 2008 22:52 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 43
Prispevkov: 273
Kraj: Trbovlje
za remote kabel je modro bela ali modra na AR
Vidim da maš rumeno in rdečo skupaj. pri tej vezavi morš AR sam ugašat, ali pa če je na kontakt se ti zbrišejo nastavitve. Pa tisto PLAVO žico OBVEZNO dol z črne, ker to je kratki stik in ti lahko skuri del AR, če ti ga ni že.
RUMENA - RUMENA
RDEČA - RDEČA
ČRNA - ČRNA(ALI ČE JE KIRA RJAVA)
rumena in rdeča se lahko med seboj zamenjajo če se ti ob izvlečenem ključu iz ključavnice zbrišejo nastavitve.
Lp

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 30 Apr 2008 16:14 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
evo sm zvezu.tist kontakt je delala oranžna žica(antena contorl al neki tazga)
ki sem jo uporabil kot remopte za oajčevalc vse druge sm probu in ni remote kabla!!!modro črn je backing signal in je vezan na črno GND ker ce ni vezan ne dela lcd.. hvala za pomoč


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Sep 2008 18:54 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 459
No pa da si kar to temo sposodim :)

Za remote od ampa kater kabl morm potegnit iz AR, za anteno ki da 2V ali drugega, kjer piše amp att gor in da ven 10V? Ali po domače, koliko voltov rabi amp za remote?

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Sep 2008 19:20 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 5410
Kraj: bilo kuda, kiki svuda
remote, ki gre iz radija ven je modro-bel. Kolikšnaje napetost nevem. Na anteno ne vezat.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Sep 2008 19:22 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Prispevkov: 4324
Kraj: Brežice - Globoko
rmt je ponavadi 12V signal ki ga radio proizvede ob vklopu, da vklopi ojačevalnike(dvigne anteno). Ponavadi je kabel v modro-belo barvi oz modri.
lp
mitja

_________________
Imel sem Fiat Stilo, Marea, Brava, Punto, Bravo...ni da ni
in pa tudi Alfa Romeo 159 1.9JTDM, 2.0JTDM, 3.2V6JTS in 1750TBi
pa tudi 156 z busso motorjem....sam še Lancie nisem probal


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Sep 2008 21:01 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje

Prispevkov: 459
Ok, potem je to tisti ki da 10V. TNX

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Sep 2008 07:52 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1036
Kraj: Grosuplje
Lahko pa remote vežeš recimo na luči in se bo ojačevalc pržgal sam kadar boš luči pržgal ( kar je vedno :) )
Al pa na kontakt prek ključavnice.

Uglavnem kateri kol +12V gor pripelješ.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Sep 2008 09:37 
Odsoten
sam menja olje
sam menja olje
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 640
Kraj: Maribor
djz3l3 daj neko sliko gor prosim kako zgleda ta LCD radio v bravotu :007.gif:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Sep 2008 10:30 
Odsoten
forum moj dom
forum moj dom
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 5410
Kraj: bilo kuda, kiki svuda
zakaj bi vezal remote nekam drugam, če ima radijo konektor za remote.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 18 Sep 2008 11:32 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 37
Prispevkov: 1036
Kraj: Grosuplje
stench napisal/-a:
zakaj bi vezal remote nekam drugam, če ima radijo konektor za remote.


Če ga pa ne najde :)

To je sam opcija. Hotu sem povedat, da ni tolk važno da je direkt na radio. Lohk je keri koli +.

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games