|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
Avtor |
Sporočilo |
klekej
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 01 Dec 2009 22:47 |
|
 |
sam menja žarnice |
 |
Starost: 30 Prispevkov: 244
|
Med tem časom mi je še lučka nehala utripat, tko da ni nč. 
|
|
Na vrh |
|
 |
kalbo
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 03 Dec 2009 15:11 |
|
|
Lepo si nej v rit zataknejo tele senzorje. 500€ mater, sej so čist zgubil razsodnost s temi cenami.
|
|
Na vrh |
|
 |
michelin
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 03 Dec 2009 15:22 |
|
Starost: 49 Prispevkov: 262 Kraj: Kamnik
|
|
Na vrh |
|
 |
S_Howl
|
Naslov prispevka: tud pr men ---- SENZOR Objavljeno: 31 Dec 2009 09:41 |
|
|
Zivio ...da se jaz izkoristim to temo ... Obcasno se mi prizge lucka "check power steering" in posledicno ne dela ASR in hilholder ...na servisu so mi ravnokar postavli diagnozo, da naj bi bil kriv senzor navora v volanu ( al neki podobnga) .. omenju je tud strosek popravila v rangu 1000 eur ...WTF ? Ma morda kdo kako idejo/kontakt kje bi se to dalo zrihtat obcutno ceneje ... benti ...kva je to s fiatom in servo volani ...tud pr prejsnem sm meu sraje s tem no..hvala za vse konkretne namige in ideje 
_________________ So long my italian diesel love. Enter my swedish turbo petrol powaah.
|
|
Na vrh |
|
 |
michelin
|
Naslov prispevka: Re: tud pr men ---- SENZOR Objavljeno: 31 Dec 2009 10:55 |
|
|
S_Howl napisal/-a: Zivio ...da se jaz izkoristim to temo ... Obcasno se mi prizge lucka "check power steering" in posledicno ne dela ASR in hilholder ...na servisu so mi ravnokar postavli diagnozo, da naj bi bil kriv senzor navora v volanu ( al neki podobnga) .. omenju je tud strosek popravila v rangu 1000 eur ...WTF ? Ma morda kdo kako idejo/kontakt kje bi se to dalo zrihtat obcutno ceneje ... benti ...kva je to s fiatom in servo volani ...tud pr prejsnem sm meu sraje s tem no..hvala za vse konkretne namige in ideje  iz katerega kraja si ? , če si blizu mene ti lahko pomagam

|
|
Na vrh |
|
 |
S_Howl
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 31 Dec 2009 11:11 |
|
|
odlicno ...ravnokar zvedu, da ni samo senzor, ampak je v k... tud gred in bi baje blo treba zamenjat cel volan ..jao meni Baje bi to blo od tega ker je avto bil enkrat ruknjen ...ampk to je blo skor dve let nazaj, ko je blo na stevcu 6.000 km in se je prejsna lastnica zabila enmu v rit ... po tistem pa je sm jst naredu skor 25.000 km in je blo do zdej vse bp .... sicer sm iz Litije ... in ce bi mi lahko kdo to enkrat spomladi naredu za zmerno ceno se tud v mursko prplem na izlet ne vem ..kolk bi se kej splacal iz italije dobit komplet volan ?
_________________ So long my italian diesel love. Enter my swedish turbo petrol powaah.
|
|
Na vrh |
|
 |
michelin
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 31 Dec 2009 17:06 |
|
|
|
Na vrh |
|
 |
Seagate
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 03 Jan 2010 00:02 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
|
BTW če se komu prižiga/ugaša lučka za servo volan (oz. se tudi sam servo izklaplja) naj najprej preveri obe varovalki (havba, kabina) in kabel ki vodi do servo motorja. Slabi kontakri so v AUTODATA zavedeni kot pogost problem pri Puntotih, meni je pomagalo ko sem vse podmazal z WD40.
|
|
Na vrh |
|
 |
diga
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 08 Mar 2010 00:38 |
|
|
Popravilo motorčka servo volana: 120€ Zamenjava senzorja navora: 240€ +leto garancije
|
|
Na vrh |
|
 |
Predator
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 08 Mar 2010 08:55 |
|
|
Najbrž pri pooblaščenem serviserju?
|
|
Na vrh |
|
 |
Zenon
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 09 Mar 2010 19:17 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
Starost: 30 Prispevkov: 10 Kraj: Domžale
|
Popravilo za servo volan je cca 450 €  , k sem avto kupu svoj, so lihk to mogl menjat, mam račun še spravlen njihov. Če ti servo odpove se kr prpravte za veliko plačilo  LP
|
|
Na vrh |
|
 |
dado85
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 10 Mar 2010 13:36 |
|
 |
je nov in nič kriv |
 |
|
Če si le malo iznajdljiv, je strošek lahko dosti nižji. Meni se je na puntu mk2 prižgala lučka rdeči volan. S tem seveda volan več ni deloval, imel sem avto brez serva. Potem sem avto peljal na servis, kjer so mi rekli, da je pokvarjen elektro motor, ki ga je potrebno zamenjati. Strošek 400 eur. Ker pa je moj oče električar, sem si mislil, da če je elektromor za nič, morda on lahko kaj pomaga. In res, z raznimi meritvami sva ugotovila, da sta dva relejčka za nič. Na internetu sva iskala relejčke, a takšnih ni bilo nikjer. Zato je oče sam odšel v trgovino Conrad in poiskal podobna relejčka, ju vgradil in volan veselo vrti. Strošek pa je bil 7,60 eur za oba!!!
|
|
Na vrh |
|
 |
EuMoto
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 14 Mar 2010 21:55 |
|
 |
1.2 16v |
 |
Starost: 34 Prispevkov: 791 Kraj: Stajerska
|
|
Na vrh |
|
 |
sašo&fiat
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 14 Mar 2010 23:06 |
|
Starost: 39 Prispevkov: 3829 Kraj: Izlake
|
najbolje da preveriš varovalke,če je pa motorček zanič,imam pa enega rabljenega,dela odlično,cena 50 €
_________________ LANCIA DELTA IN ŠKODA OCTAVIA 5E YAMAHA FZ1-N Sem pač tak, da bi imel tud raketo na dizl
|
|
Na vrh |
|
 |
EuMoto
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Mar 2010 02:41 |
|
 |
1.2 16v |
 |
|
|
Na vrh |
|
 |
sašo&fiat
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 15 Mar 2010 18:52 |
|
|
samo tam spodaj so,pa spradaj pri motorju desno od akumulatorja.
_________________ LANCIA DELTA IN ŠKODA OCTAVIA 5E YAMAHA FZ1-N Sem pač tak, da bi imel tud raketo na dizl
|
|
Na vrh |
|
 |
EuMoto
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 16 Mar 2010 16:12 |
|
 |
1.2 16v |
 |
|
|
Na vrh |
|
 |
EuMoto
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 18 Mar 2010 18:58 |
|
 |
1.2 16v |
 |
|
|
Na vrh |
|
 |
sašo&fiat
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 18 Mar 2010 21:31 |
|
|
motorček bo počasi šel telepapa
|
|
Na vrh |
|
 |
gregor
|
Naslov prispevka: Objavljeno: 04 Apr 2010 18:47 |
|
Starost: 42 Prispevkov: 16 Kraj: Ljubljana
|
Ojla, danes je tudi meni crknil servo. Odpovedal je naenkrat, od takrat gori tudi rdeča lučka. Po prebranem na forumu tovrstne napake popravi tudi avtoelektričar....
Ali pozna kdo kašnega avtoelektričarja ki je to že popravljal v LJ ali okolici??
|
|
Na vrh |
|
 |
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|