domov
  • Fiat Klub
  • Orange Audio
  • Kovinoplastika Kavs
  • WithCar
  • Avtoservis Kavčič Marko
  • A2R
  • Poliglob
  • Techno racing
  • Prekom d.o.o., obnovljeni deli podvozja
  • Amortizer d.o.o.
  • Avtotrade d.o.o., Vrhnika
 
Danes je 04 Apr 2020 01:28

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 257 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Apr 2010 22:37 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
Jas sem nehal city vkljapljat pa dela zdaj... ker jas sem z cityom vozil non stop.

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 25 Maj 2010 17:34 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 187
Tako, tudi na puntu moje drage je šel servo rakom žvižgat... Pa bi prosil tiste, ki imate podobno izkušnjo, če malce svetujete, kje ste zadevo poštimali oz. kje po sprejemljivi ceni obnovijo servo motorček? Sicer sem našel nekoga, ki to naredi za 150eur, pa se mi zdi cena precej pretirana. Hvala!


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 26 Maj 2010 21:47 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 170
Kraj: Loška dolina
Citiram:
100€
Eno leto garancije
cca3h

041870789


Možakar je iz Zbilj, cena kot je napisano, tja sem prinesel že snet motorček, potem pa sem si sam šraufal, ker bi drugače moral čakati. Mi je posodil še orodje :D

Skratka, volan je spet mehek ko puterček ;)

_________________
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 27 Maj 2010 00:17 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Prispevkov: 187
Mislim, da ima ta isti možakar sedaj ceno 150eur :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: servo volan
OdgovorObjavljeno: 04 Jun 2010 08:56 
Odsoten
Deklice
Deklice

Prispevkov: 83
Kraj: NOVA GORICA
moj puntek je tudi danes pri električarju zaradi servota :( , mi je že povedu da obnovljen servo v italiji pride okrog 400 €, uuhhhhh,
sedaj samo čakam, da me pokliče, ker ga bo najprej priklopu na računalnik, da sploh vidi za kaj se gre, ker meni volan ni trd, se mehko obrača, a mi večkrat na mestu, ko motor teče zatrese volan in nekaj čudno zaropota pod volanom ... no bom vidla, kaj mi bo povedu mehanik :neodločn:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 04 Jun 2010 11:52 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
Drugače ima en mozakar doma obnovljene za vse vrste puntojov po 120e. Ce oa nima pa mu ga posljete in ga obnovi, previje, ali kaj pač naredijo z njim nevem :) Za kontakt msg me on pvt :) Drugače pa meni zdaj spet ni delal servo mesec dni, danes pa spet zacel.... fiat pa elektrikcne stvari :sick:

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 09 Jun 2010 22:15 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 10
Kraj: Obala
evo moj servo gre v ita :)
lahko na zeljo uredim tudi za druge ki imate tezave s tem servotom...

za vec me kontaktirajte na pm :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 10 Jun 2010 18:37 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
In je ceneje z stroski vred kot popravilo v slo?

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 15 Jun 2010 21:12 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 10
Kraj: Obala
EuMoto napisal/-a:
In je ceneje z stroski vred kot popravilo v slo?



Seveda je ceneje, pri pooblascenem serviserju pride samo kos 500€+delo...

Tukaj pa pride popravilo servota s poštnino 230€. Pa ne vem mogoce se 30€ za mehanika da ti sname in potem spet vgradi nazaj kos..

Skupaj 260€.

Se ti zdi drago?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jun 2010 20:20 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
Če jih ima en obnovljene v slo za puntote, ali pa tvojega obnovi/previje za 160e. Pa tudi vgradnja je 1,2,3 tako da bzv za servis dajat. :043.gif:

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 16 Jun 2010 21:10 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 10
Kraj: Obala
EuMoto napisal/-a:
Če jih ima en obnovljene v slo za puntote, ali pa tvojega obnovi/previje za 160e. Pa tudi vgradnja je 1,2,3 tako da bzv za servis dajat. :043.gif:


aja kdo pa?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2010 06:05 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
Varjag jas sem ti povedal kaj je on meni po fonu povedal. Če pa si ti klical in ti je povedal drugače pa pač deal odpade ;)

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2010 11:30 
Odsoten
je nov in nič kriv
je nov in nič kriv

Prispevkov: 34
Motorček se da obnoviti za 150€ pri car hifi v Lescah.

http://www.bolha.com/oglas3776020/servo ... -041400331

Drugače pa sem nedolgo nazaj na pooblaščenem servisu dal caa. 270€ za popravilo senzorja navora na volanskem drogu :o .


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2010 18:53 
Odsoten
1.2 16v
Uporabniški avatar

Starost: 33
Prispevkov: 791
Kraj: Stajerska
Varjag lih za tega car hifi sem ti jas po pvt povedal, in to kaj je on meni rekel. Tako da se ti opravicujem ce ti je kaj drugace ali pa se zraven povedal...

_________________
Slika
Slika
Slika


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 21 Jun 2010 15:49 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice

Starost: 34
Prispevkov: 260
Kaj pa če se samo pri prvem vžigu ne prižge servo?
Na angleškem FIAT forumu sem bral da gre v tem primeru za alternator ali akumulator.
Alternator mi fila:
13,90V - prižgan radio, gretje, zadnji grelec, luči
14,15V - vse ugasnjeno

Akumulator ima 12,6V, nov pred tremi meseci je imel 12,85V. Mislim da je tukaj problem, ker vedno ko sem imel na novo napolnjen akumulator mi je delal servo, potem ko se začne praznit pa servo v prvo več ne dela.
Zdej je samo vprašanje zakaj se mi tako hitro sprazni akumulator, na dan delam vsaj 2x po 11km, kar mislim da bi moralo bit dost da se nebi praznil.
Prej sem mel 42Ah, zdej 62Ah, sam večja kapaciteta mi nič ne pomaga če se mi prazni, edino kar malo dlje drži.
Tok v mirovanju je pa komaj 11mA, tko da se lahko prazni kvečjem med vožnjo.

EDIT:
Prebral prvi post na tej strani in mi je dalo misliti, jest tut skos vozim s City načinom, je možno da ta porabi nenormalno več kot navaden?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Jun 2010 22:07 
Odsoten
sam menja žarnice
sam menja žarnice
Uporabniški avatar

Prispevkov: 377
če bi bla vožnja z vkloplenim city problematična te tipke nebi vgradili v tovarni

_________________
zunaj je zima, mene bojo pa v toplice poslali :)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 22 Jun 2010 22:55 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
a popravilo je tako da je treba samo navitje na novo navit na motorju? ker če je potem sam to za narest je velik ugodnješih vrjant 1000% mogoce bi celo bi žagar audio v črnučah hotel previt motor..


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2010 17:55 
Odsoten
stara sablja
stara sablja

Starost: 33
Prispevkov: 1662
Kraj: Postojna
Ima kdo odveč skurjen motorček servo volana za posodit, da vidim kaj crkne in če se ga da mogoče ceneje popravit?


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2010 18:02 
Odsoten
stara sablja
stara sablja
Uporabniški avatar

Starost: 30
Prispevkov: 1802
Kraj: Borovnica
jst mislm da je treba sam motor previt pa mogoce so še knše diode gor kej vec pa tut ne more bit ...


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 24 Jun 2010 18:51 
Odsoten
stara sablja
stara sablja

Starost: 33
Prispevkov: 1662
Kraj: Postojna
Motor je trifazni brezkrtačni. V primeru odpovedi elektronike v krmilniku (prebit mosfet) bi motor blokiral vrtenje volana. Motor ima zato na vsaki fazi rele. Ob okvari krmilnika elektronika izključi releje, da motor ne blokira.

Če so res problem releji, kot sem že nekje slišal, se da precej ceneje popravit.

Lp


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 257 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games