Pozdravljeni sem 2dni nazaj kupil punto evo sport 1.6MJT 120 000km prevozenih 2010 letnik. Opazil sem da se motor malo cudno slisi kot da melje neki. Danes prizgem avto in zacne motor ropotati "mleti"... Ugasnem avto takoj in ponovno prižgem in se prižge normalno... Zanima me, če se je kdo srecal s podobnom problemom. Sem bil ze pri mehaniku in mi je rekel da je verjetno vztrajnik šel, samo vztrajnik naj bi bil menjan v kompletu s sklopko pri avtohisi... Avto je kupljen drugace v Kranju avtoplanet avtohisa.
Ja ga bom peljal nazaj. Sem takoj klical ga v avtohiso in mi je rekel da avto je delal normalno da nebi smel delat narobe in naj ga pripeljem nazaj.. Se eno vprasanje imam lahko preverim kje ce so vrteni kilometri? V avtohisi mi je zagotovil da niso samo useeno bi se raje preprical.
Omenjeni avto je bil med drugim zaleten v zadnji levi bok ...ima menjanonpredno sipo in zadnjo levo...pod zici zadnje klopi smo pri ogledu vozila nasli se crepinje od stekla...tudi zadnji levi kolotek je v slabem stanju...je hotel oce kupiti omenjeno vozilo pa smo sam slinstran od njega...avto mu stoji sigurno od decembra...pa tudi spodaj kjer je zascitna plastika motorja ni v najbolsem stanju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu