|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
|
Stran 1 od 1
|
[ 6 prispevkov ] |
|
Avtor |
Sporočilo |
Black_Racer
|
Naslov prispevka: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 27 Okt 2018 16:32 |
|
|
Pozdrav, kupil sem zadnje sedeže in je v njem sredinski pas ki pa ne gre ven kot da je zategnjen ali zaštekal.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Avto je fiat grande punto 2008 letnik, 5 vrat
_________________ --------------------- Fiat Grande Punto ---------------------
|
|
Na vrh |
|
 |
Čare
|
Naslov prispevka: Re: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 27 Okt 2018 23:39 |
|
Starost: 39 Prispevkov: 9212 Kraj: ljubljana
|
Preveč je not zlezel in zaštekal.
_________________ Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla
|
|
Na vrh |
|
 |
Black_Racer
|
Naslov prispevka: Re: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 30 Okt 2018 00:27 |
|
|
Se da kaj urediti glede tega?
|
|
Na vrh |
|
 |
Čare
|
Naslov prispevka: Re: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 30 Okt 2018 10:58 |
|
Starost: 39 Prispevkov: 9212 Kraj: ljubljana
|
Pod določenim kotom zna spustit, drugače pa rolo odšravfat pa še za kak cm skup dat in potem ven potegnit pa vozel narest da ga ne potegne preveč not spet dokler ne bojo sedeži montirani
_________________ Ne morem verjet kok sranja lahko naredi ena smrkla
|
|
Na vrh |
|
 |
Black_Racer
|
Naslov prispevka: Re: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 30 Okt 2018 12:24 |
|
|
Vse sem probal, druge ne preostane kot da rolo ven vzamem samo ne znam sedeža razdret, ima sicer sedež ob strani zadrge ampak so zgrable se ne dajo odpret, pomojem ko odpreš zadrge se hrbtišče odpre in se lahko odšravfa
|
|
Na vrh |
|
 |
Black_Racer
|
Naslov prispevka: Re: sredinski pas zadnih desežev ne deluje Objavljeno: 06 Nov 2018 00:15 |
|
|
sem porihtal pas, res pa je da sem moral uničiti okrasne zadrge ker sem odprl sedež da sem lahko pas sploh ven odšravfal.
Sedaj pa rabim kakšnega mojstra blizu Celja ki na novo všije zadrgo, pozna kdo koga oz svetuje?
Hvala
|
|
Na vrh |
|
 |
|
Stran 1 od 1
|
[ 6 prispevkov ] |
|
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|