Citiram:
kam si pa zmontiral tweeterje? v A stebriček? a je sploh še kakšna opcija kam drugam jih zmontirat?
Jst sm jih dal kr v originalno mesto tam pod šipo.... Paše brez predelav in tudi kable se da enosavno do tam potegnat.
Citiram:
rad bi samo malo okrepil prednji del, ker te alpine zvočniki, ki jih mam sedaj not (13), ne dajo kaj preveč od sebe (itak iimajo samo 35W rms).
sedaj sem pa mislil da bi dau not 16, vidim da se da že nekaj dobit za 100€, sem gleda malo GZ in dobiš komplet 16 in TW za 90€ pa imajo 100W rms-a kar bi se že nekaj slišalo...
100W rms (16ke) mam jst v vratih, sam ni nič dodatno izoliran, pa še ta problem mam, da se mi membrana zvočnika, ko začne mal bolj naglas špilat dotika tapete in pol ne špila vredu. Morm to zrihtat zdej, ko se je začel faks in bo mal več časa

Z zvočniki, če bojo močni, lahko da boš mel probleme, saj bo vgradna globina prevelika. Pri meni je 7cm in gre preveč na tik...
Drug problem pa so lahko tut kabli ... ker pri 100W rms so pomoje original kabli že fejst na meji, druge vlečt je pa baje kr zajeban. Vsekakor se pomoje splača najprej keš vložit v solidno izolacijo ali panele, kot pa v neke vrhunske zvočnike.