|
Neodgovorjeni prispevki | Poglej aktivne teme
|
Stran 1 od 1
|
[ 4 prispevkov ] |
|
Avtor |
Sporočilo |
Buschi
|
Naslov prispevka: Barve sedežev v Fiat Multipli Objavljeno: 09 Nov 2018 18:04 |
|
|
Mogoče bom mal preurejal Scudota, pa me zanima: kakšne barve so imele multiple sedeže?
Sam sem imel svetlo modro in temnomodro. Bili so še rdeči.
Kaj pa sivi?
Sej ne drugega, sam me pride cenej kupit sive sedeže kot moje modre oblačt v sivo.
Hvala za odgovore.
_________________ Glede na to, da so italijani (Luigi Galvani) v 18. stoletju ''izumili'' elektriko, je prav neverjetno, da jo po vseh teh letih še vedno ne znajo prav uporabiti v svojih vozilih! James May,ex TopGear
|
|
Na vrh |
|
 |
Filip
|
Naslov prispevka: Re: Barve sedežev v Fiat Multipli Objavljeno: 05 Feb 2019 01:23 |
|
 |
stara sablja |
 |
|
Si gledal kaj v prospekte?
Govoriva o Multipli I ali II ?
Si gledal kaj na odpadih ?
Vprašanje kako je z premontažo sedežev in ali sta omenjena modela kompaktibilna.
|
|
Na vrh |
|
 |
Buschi
|
Naslov prispevka: Re: Barve sedežev v Fiat Multipli Objavljeno: 07 Mar 2019 01:59 |
|
|
Kolikor vem, imata 1 in 2 iste sedeže. NE iščem sedežev, jih imam, samo ZANIMA me, ali so obstajali v sivi barvi?
_________________ Glede na to, da so italijani (Luigi Galvani) v 18. stoletju ''izumili'' elektriko, je prav neverjetno, da jo po vseh teh letih še vedno ne znajo prav uporabiti v svojih vozilih! James May,ex TopGear
|
|
Na vrh |
|
 |
Filip
|
Naslov prispevka: Re: Barve sedežev v Fiat Multipli Objavljeno: 07 Mar 2019 13:39 |
|
 |
stara sablja |
 |
|
So obstajali tudi v omenjeni barvi. Poglej kaj po odpadih, mogoče kakšne najdeš.
|
|
Na vrh |
|
 |
|
Stran 1 od 1
|
[ 4 prispevkov ] |
|
Kdo je na strani |
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov |
|
Ne morete pisati prispevkov v temi Ne morete odgovarjati na teme v forumu Ne morete urejati prispevkov v temi Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
|
|
|