Fiat Klub Slovenija

Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti se nanaša na spletno mesto https://fiat-klub.si/.

Splošne informacije o spletnem mestu

Lastnik spletnega mesta je:

Izjava o zasebnosti velja za spletno mesto https://fiat-klub.si/. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da podjetje Ime podjetja hrani in obdeluje vaše podatke na načine , ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletnem mestu https://fiat-klub.si/ zbiramo naslednje osebne podatke:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Podatki se zbirajo preko povpraševalnega obrazca in obrazca za oddajo komentarjev.

Zbiranje tehničnih podatkov

S pomočjo orodja za merjenje statistike spletnega mesta lahko na spletnem mestu https://fiat-klub.si/ samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletnega mesta https://fiat-klub.si/.

Piškotki (Cookies)

Piškotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies so posebne besedilne datoteke, ki jih strežniki samodejno naložijo na vaš računalnik. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti. Služijo izključno namenu, da strežnik ve, da ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletnega mesta uporabniku).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke na spletni strani zbiramo za kvalitetnejše in pravilno delovanje spletnega mesta. Z oddajo vaših podatkov se strinjate tudi s tem, da jih lahko uporabimo za naslednje namene:

  • Raziskovanje uporabe spletnega mesta https://fiat-klub.si/ (za interne namene)

Vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo obdelovali samo za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 5 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na