1. Piknik FKS v letu 2020

Za nami je še en piknik, ki pa je uspel na celi črti. Vreme,družba, hrana in pijača. Vse je šlo po planih in precej nad pričakovanji.

Po delovnem petku in soboti, ko smo urejali prostor, je prišla nedelja, dan srečanja. Po prihodu na lokacijo srečanja je dobra volja takoj napolnila ozračje. Kot vedno poudarjamo, avtomobil znamke Fiat ni pogoj za obisk naših srečanj, zato tudi tokrat ta znamka ni bila edina prisotna. Poleg vseh Fiatov smo lahko videli tudi dve Zastavi. Yugota ter fička.

Srečanja so se s štirimi avti udeležili tudi naši prijatelji iz Abarth Club-a Slovenije. Tudi Alfa Romeo ni manjkala.

Z nami sta se družila tudi Primož iz Cestnega Dirkača ter Klemen iz Pospeška, ki sta odgovorna za objavljene fotografije. Klemen je snemal tudi video, ki bo objavljen v kratkem.

Čez dan smo našteli 26 avtomobilov oziroma cca 40 oseb.

Zvečer, ko je odšel še zadnji obiskovalec, mi pa smo že vse pospravili, smo se vsi strinjali, da lahko piknik označimo kot “uspešen”.

Hvala vsem za obisk, res ste nam dali dodaten zagon za naprej. Se pa že veselimo naslednjega srečanja, ki bo po planih enkrat v jeseni, odvisno od situacije, ki nam zadnje čase kroji vse glede druženja.

Video: Pospešek

 

Foto: Pospešek